maanantai 8. elokuuta 2016

Kesän risteilyt

Tässä kuvia kahdelta kesän risteilyltä. Tämä postaus tulee tavallaan aika myöhässä, sillä toinen matkoista on tehty jo kesä-heinäkuun vaihteessa. Mutta ajattelin kumminkin nämä kaksi risteilyä yhdistää yhdeksi postauksessa. Kyseessä on siis Tukholman ja Tallinnan risteilyt.

Auringonlasku Helsingistä lähtiessä.


Aamulla herättyämme menimme aamiaisen jälkeen käymään kannella katsomassa, millainen ilma Tukholmassa on.


Paluumatkallakin oli kaunis auringonlasku.


Birka Stockholm saapumassa Maarianhaminan satamaan.

Birka Stockholm Maarianhaminan satamassa.

Rosella matkalla Maarianhaminaan.

Upea auringonlasku Maarianhaminasta lähtiessä. ♥


Oli kiva kesäinen risteily Tukholmaan, ainoa huono puoli tuossa risteilyssä oli aikainen satamaan saapuminen. Sillä Mariella ja Gabriella lähtevät kesällä 10.30 kohti Tallinnaa.
Tallinnan reittiä Mariella ja Gabriella ajavat 18.6.–14.8.2016. Jolloin myös Tukholman risteilyt tietenkin normaalia hieman lyhyemmät.

Tallinna
Sitten mennäänkin lyhyesti tähän Tallinnan matkaan, josta tosiaan on Laivafanittajat blogissa postaus.
Olimme tällä matkalla äidin kanssa kahdestaan. Meri oli aamulla tyyni, kaunis ja hieman sumun peitossa. Menimme Tallinnaan Starilla ja paluumatka taittui Superstadin kyydissä. Hieman myöhässä, mutta eihän sellainen haittaa.
Tallinnassa kävimme Rocca al mare-kauppakeskuksessa, jossa tulikin pyörittyä muutama tunti, sillä meillä oli maissaoloaika 9.5 h. Joten mitäs sitä turhaan pyöriä niin kauaa sataman lähellä.
Söimme kauppakeskuksessa tutussa paikassa, joka olikin muuttanut ulkoasuaan ja nimeään. Mutta täytyy kyllä vielä tääläkin antaa kehut tuolle jälkiruoalle, se oli todella hyvää.


Päätimme mennä vielä hetkeksi pyörimään vanhaankaupunkiin, josta sitten pikkuhiljaa lähdettiin kohti terminaalia ja Superstaria.


Mukavat kesäiset risteilyt takana ja viikon päästä sitten jo koulutkin taas alkaa. Kesä on mennyt nopeasti.
Loppuun vielä kiitos Mariellan, Starin ja Superstarin miehistöille mukavista merimatkoista.

8 kommenttia:

Kommentoithan asiallisesti. Asiattomat kommentit poistetaan.