keskiviikko 20. kesäkuuta 2018

Lento Kyprokselle

Maanantai 14.5.2018

Lähdimme kolmen aikoihin isän kyydillä kentälle, jossa teimme lähtöselvityksen ja odotimme Johannaa.
Lähtöselvityksen, turvatarkastuksen ja passintarkistuksen jälkeen menimme kahvilaan, josta R-kioskin kautta portille.


Lennettiin ensimmäistä kertaa Thomas Cookilla, ja omasta mielestä sekin on ihan hyvä yhtiö. Teimme siis tällä kertaa matkan Tjäreborgilla, joka oli myöskin meidän ensimmäinen matka Tjäreborgilla.
Lentomme lähti 50E portilta, joten meillä oli bussikuljetus koneelle!



Koneena meillä oli Thomas Cookin A321-211 OY-TCE.





Lento kesti 4 tuntia ja sujui yllättävän nopeasti. Ruokana minulla oli paahtopaistia, en tykännyt siitä yhtään. Onneksi sämpylät olivat hyviä ja niitä sai ottaa 2 !








Larnakaan laskeutuessa oli upeat maisemat. Jäimme ulkopaikalle, joten meillä oli myöskin Larnakassa bussikuljetus terminaaliin. Terminaalissa passintarkastuksen kautta odottamaan matkalaukkuja.






Matkalaukut haettuamme menimme oppaiden luo kysymään, mikä bussi vie meidät hotellillemme. Olimme Nelia Beach hotellissa, josta teen erillisen postauksen.



Hotellille ja huoneeseen päästyä menimme ostamaan pyyhkeet, siitä menimmekin suoraan uimaan hotellin altaaseen ja mereen.


Uimisen jälkeen kävimme hakemassa kamerat ja kuvailimme hetken rannalla, jonka jälkeen lähdimme oppaan suosittelemaan ravintolaan syömään. Otin spagettia, joka oli tosi hyvää.






Syömisen jälkeen menimme hotellille lepäämään, pian kumminkin lähdimme taas kuvailemaan, jonka jälkeen jäimme vaan hotellille.



2 kommenttia:

  1. Voi miten upeita kuvia❤ Näyttää tosi kivalta paikalta! Teillä on ollut mukava reissu! Leppoisaa juhannusviikkoa❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon. ♥ Oli kiva paikka, suosittelen käymään Kyproksella, ja se vesi oli siel niin turkoosin kirkasta ja kaunista. Oli kyl tosi mukava reissu. Leppoisaa juhannusviikkoa sinne myös. ♥

      Poista

Kommentoithan asiallisesti. Asiattomat kommentit poistetaan.