sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Kuulumisia!

Moikka ajattelin tehdä tälläisen kuulumisen postauksen nyt. Kun ei muuten tulisi pitkään aikaan mitään postauksia.

Syy miksen nyt ole postaillut on ollut se että mulla on 2 kk työssäoppimisesta menossa ihan viimeisiä. Huomenna tokavika päivä ja keskiviikkona alkaa uusi työssäoppiminen joka on kanssa 2 kk, vaihdan siis vaan paikkaa.

Enkä ole tänne viittinyt tulla kirjoittelemaan sitten kun ei ole mitään erikoista tapahtunut.
n. kuukauden päästä on kumminki tulossa postaus laivalta, kun olen menossa Mariellaan uudistuksen jälkeen. Toivottavasti jaksatte siihen asti odotella.

Sitten toinen asia minulla on nyt 2 youtube tiliä toinen laivoille ja toinen lomamatkoille lentokoneella


  • Lomamatka youtube tililleni pääsee tästä.
  • Ja laivamatka youtube tililleni pääsee tästä.
Olisi tosi kiva saada myös lomamatka tilille tilaajia. :) Jos teitä siis kiinnostaa katsella lomamatkoilta videoita niin tilatkaa ihmeessä. Teneriffan video vähän epäonnistui, mutta seuraavasta lomamatkasta teen paremman. :) 

Tilattiin myös Ifolorilta Teneriffan matkasta vihdoin valokuvat. Ja ei voi muuta kun jälleen kerran suositella Ifoloria hyvästä palvelusta. Tilasimme myös kuvien tultua julisteen minulle lentokoneesta ja se tuli jo 2 päivän päästä tilauksesta, vaikka toimitus ajoissa oli 4-9 päivää muistaakseni. En yhtään odottanut noin nopeasti. Jos joku kiinnostui niin Ifolorin sivuille pääsee: tästä. :)

Tässä tälläinen lyhyt kuulumispostaus, eli ihan hyvää kuuluu, mutta ei ole vaan ollut aikaa kirjottaa postauksia. Eikä olisikaan mitään järkeä jos ei mitään tapahtuisi. Luultavasti siis ei tule postausta ennen Mariellaa. Mutta ei sitä koskaan tiedä jos kaunis ilma tulee ja lähdetään johonkin. :) Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti. Asiattomat kommentit poistetaan.