maanantai 15. kesäkuuta 2015

Premium hytti, Viking Grace

Mooi!

Kirjotan nyt pienen hyttiesittelyn Viking Gracen Premium hytistä, jossa olimme viime viikon torstai-perjantai. Postaus matkasta tulee myöhemmin tällä viikolla. :)

Hytit sijaitsevat kansilla 7, 8 ja 9. Tolla 7 kannella on 4 premium hyttiä, jotka sijaitsevat aluksen keulassa. 8 ja 9 kansilla hytit sijaitsevat aluksen keulaosassa, mutta sivuilla. Hytin hintaan sisältyy aamiainen.

Meidän hytti oli 9817, eli neljäs hytti komentosillalta päin.Hytissä on myös TV, hiustenkuivain, puhelin, minibaari ja tietenkin WC, suihkun ja wc eristää lasinen ovi, joka on siitä kiva ettei koko wc,n lattia kastu.Pöytätilaa on hyvin, pahoittelen, että pöydällä on vähän tavaraa. Minibaarin sisältöä: 2 limua, 2 bonaqua ja 2 pulloa kuohuviiniä.


Hytissä on myös vuodesohva 2 henkilölle, Viking Linen sivujen mukaan alle 18-vuotiaille, mutta mielestäni siinä saa olla myös yli 18-vuotiaski, itse ainakin olen sen verran lyhyt, että mahtuisin siihen.
Osassa hyteistä sohva on ikkunan vieressä ja osassa sänky on ikkunan vieressä. Mielestäni tälläinen mikä meillä oli on parempi, koska jos sänky olisi ensimmäisenä hytti ei näyttäisi niin tilavalta. Sängyn päädystä on muutenkin toisenlaisissa Premium hyteissä hieman ahdas kävellä. Olen siis ollut molemmin päin olevissa hyteissä. Tämä oli siis neljäs kerta kyseisessä hytissä.
Hytin WC-tiloissa on pieni pussukka missä on pesuaineita, jotka saa ottaa mukaan. WC-tiloissa on myös sekä käsienpesu paikassa, että suihkussa pesuaine, jolla voi pestä hiukset ja vartalon. 
Sängyn päällä oli kylpytakit ja tossut. Myös tossut saa ottaa mukaan jos haluaa. :)


Tässä vielä muutama sängyn vierestä.

Hytissä on ihanan iso ikkuna.Hyttimme oli siis 4 komentosillalta päin. Tässä vielä lähtiessä otettu kuva.


Mitä piditte postauksesta? 
Oliko mielestänne hyvä hyttiesittely?  
Vastaan mielelläni kysymyksiin, jos en muistanut jotain kertoa. 
Oletteko te käyneet Viking Gracella? Mikä on teidän mielestä kivoin hytti?

12 kommenttia:

 1. 8. kannen keulassa Sviittien vieressä on myöskin Premiumeja joten tuo 8 kannen tieto meni vähän puskiin =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 8 kannen keulassa Sviittien välissä on Seaside Double hyttejä. Et sori mut ei menny pielee. ;) Kannattaa lukea tämä postaus, joka kertoo aika paljon 8 kannen keulasta. :D http://www.rantapallo.fi/kthetraveller/2013/10/01/flame-jazz-tunnelmia-viking-gracelta/

   Poista
 2. Onko nuo hyttien ovet helppo avata (niin sisältä kuin ulkoa) t. sen verran harvoin laivalla käynyt, etten oikein tiedä.... xd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On helppo avata. Ulkopuolelta hytin avaamiseen tarvitaan maihinnousu kortti, jota ei kannata pitää puhelimen vieressä. Se voi nollaantua, mutta infosta saa haettua uuden jos näin pääsee käymään. Maihinnousukortti pitää laittaa oven sellaiseen lukijaan ja ottaa pois, vihreä valo, kun tulee oven saa auki. Sisäpuolelta ovi aukeaa ihan normaalisti, mutta on silti lukossa. :)

   Poista
 3. Olisko sulla antaa mitään vinkkejä mite vähentää laivapelkoo? Ite siis pelkään sitä lähinnä että se laiva hukkuu tai en saa hytin ovea auki...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hytin oven saa aina auki. Laivapelkoon suosittelisin eka käymään Tallinnan päiväristeilyillä, jolloin ei ole pakko olla hyttiä ja risteily kestää päivän. Suosittelen myös mennä puhumaan laivahenkilökunnan kanssa turvallisuudesta, he kyllä kertovat mielellään. Mikään laiva ei lähde satamasta, jos on yksikin turvallisuutta vaarantava tekijä ja myrskylläkin vauhtia hiljennetään sopivaksi. Eli laivamatkustaminen on ainaki minun mielestäni melko turvallista. :)

   Kysele ihmees lisää jos joku asia jäi epäselväks on kiva voida auttaa. :)

   Poista
 4. Tuli muute iiiihan asiast ananaksee mielee et mist oot saanu tehtyy ton sun blogin otsikon tollei sateenkaaren väriseks? :)
  En siis meinaa matkii todellakaa mut aattelin kysyy ku kiinnostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesti hetki muistella millä mä tein sen. :D Mut latasin Gimb ohjelman, jolla toi koko banneri on tehty. :) Ei mua haittaa vaik matkisit, koska toi on must tosi hieno ja siel on noit sateenkaari värei erilaisinaki. :)

   Poista
 5. Hei! Oliko premium hytit erikseen muista hyteistä Sviittien kanssa niin kuin Siljalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoittelut huomasin viestisi vasta nyt. Premium hytit sijaitsevat osa 7 kannen keulassa sviittien välissä. Loput 8 ja 9 kannen keulaosan sivussa. Toivottavasti ymmärsit? :)

   Poista
 6. Hei! Osaatko sanoa minkä kokoinen parivuoteessa oli? 180cm vai 160cm?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heei, anteeksi huomasin viestisi nyt vasta. Mutta en osaa vastata tuohon.

   Poista

Kommentoithan asiallisesti. Asiattomat kommentit poistetaan.