torstai 24. joulukuuta 2015

Tukholma lentäen 20.12.2015

Mooi!

Sain päivää paria aikaisemmin tietää Joonakselta tästä matkasta, hän oli varannut meille lennot Tukholmaan ja takaisin.
Lennot olivat tietenkin Finnairilla ja koneena menomatkalla oli A321ER, eli sharklet ja paluumatkalla A320.

Tulipa tässä samalla koettua ensimmäistä kertaa Tukholmaan lentäminen.

OH-LZE lähdössä Rovaniemelle.


Lento Tukholmaan piti lähteä 13.10, mutta tulikin tieto, että lähteekin 13.40. Kumminkin vähän aikaisemmin lähdimme. Toivoimme tietenkin koneeksi OH-LZL, mutta aamulla saimmekin tietää, että se oli lähtenyt jo aamulla Gran Canarialle. Joten meille jäi jäljelle OH-LZG tai OH-LZH. No siinä vähän päättelimme, että meillä on varmasti OH-LZG, koska se oli tulossa Dubaista ja saapuisi vain tuntia ennen Fuerteventuran koneen lähtöä. Katselimme sovelluksia ja sielä olikin tieto, että Fuerteventura lähteekin kanssa vähän myöhässä ja koneena olisi siinä OH-LZG, joten meille jäi OH-LZH.
OH-LZH

Ensiksi flightradar24 näytti meille koneeksi A319 OH-LVI. No siinä hieman ihmettelimme Joonaksen kanssa kun teimme lähtöselvityksen ja saimme paikat kumminkin 29 riviltä, eikä A319 ole niin montaa riviä. No sitten päättelimme, että meillä on pakko olla sharklet ja flightradar24 virhe ja niinhän se olikin.

OH-LVI

Olihan sekin kiva päästä ensimmäistä kertaa testaamaan. Nyt Finnairin sharkleteista olen käynyt kaikissa paitsi LZG ja LZK. Mutta ehkä nekin vielä joskus. :)


Anteeksi laatu..


Ahvenanmaan yllä, tarkkasilmäisimmät löytää tästä kuvasta 4 laivaa. 

Oma mielipiteeni on sharklet koneesta sinällään jännä, sillä pidän koneesta erittäin paljon, vaikkei sielä ole viihdejärjestelmää. (paitsi vuokrattavat tabletit) Minua ne eivät kiinnosta, esimerkiksi Kanariansaarten lennoilla joita olemme nyt äidin kanssa 2 vuonna menneet, on ollut kiva rentoutua ajattelematta mitään elektroniikkaa ja vaan nauttia matkasta/seurasta.
Ja ettei kaikki ajattelisi minua ihan oudoksi, niin pidän myös A350 koneesta, mutta kyllä sharklet on silti ykkönen mielestäni. :)
Tukholmassa paistoikin aurinko. 


OH-LZH Tukholmassa.

Tukholmassa vaan kävimme kahvilassa syömässä leivät, kuvailimme tietenkin koneita ja kävimme kävelemässä kaikki Arlandan terminaalit läpi.
Terminaalien läpi kävelemisen jälkeen menimme takaisin terminaali 2, josta lentomme lähti siis. Teimme lähtöselvityksen ja menimme pikkuhiljaa turvatarkastuksen läpi odottelemaan portille lentoamme.


OH-LZH lähti takaisin Helsinkiin.


Paluun koneena oli siis OH-LXK ja se oli ensimmäinen kerta A320 koneessa, joten oli ihan kiva, mutta kyllä sharklettiin koko lennon kaipasin. Koneesta näki, että oli vanha kone kyseessä. Mutta ihan riittävä tunnin lennolle.

OH-LXK
Jos teillä kysymyksiä lentämisestä Tukholmaan niin voin auttaa ja vastailla sen verran mitä osaan. :)

Kertokaa mielipiteitä tästä postauksesta mitä mieltä olitte?
Seuraava postaus onkin sitten Mariellan risteily, jonka tässä pian yritän saada kirjoitetuksi. Mietin teenkö joululahjoista postausta, haluaisitteko?Oikein hyvää joulua kaikille! ♥

4 kommenttia:

 1. Kiva postaus :) <3
  Ja hyvää joulua sulleki! <3

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva postaus! Tykkään siitä, kun kirjoitat niin selkeästi. Sama homma mulla, en ite pystyis esim. elokuvaakaan kattoa lentokoneessa. Mieluummin katon ikkunasta ulos, ja unohdan elektroniset vempaimet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Jep se ikkunast ulos kattomiin on jotenki kiinnostavampaa. :) Elektronisii vempaimii ehtii räplää kotonaki. :)

   Poista

Kommentoithan asiallisesti. Asiattomat kommentit poistetaan.