keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Lanzarote, päivä 1

Mooi! (lauantai 14.11.2015)

Olimme 14-21.11.2015 Lanzarotella, teen jokaisesta päivästä postauksen. En julkaise näitä peräkkäisillä viikoilla, jotta teille riittää pidemmäksi aikaa postauksia.

Lähdimme kotoonta vähän ennen 4 aamuyöllä ajamaan kohti Helsinki-Vantaata ja lentoparkkia. n. 5 aikoihin olimme lentoparkissa, josta lentoparkin punaisella bussilla Helsinki-Vantaan lentokentälle, bussi vei suoraan T2 eteen, mutta jätti vähän eri paikkaan, kun viime vuonna. Siinä oli muiden matkanjärjestäjien lähtösevitystiskejä, kävelimme jonkun matkaa suoraa, että pääsimme lähtöselvitysautomaattien luo. Teimme lähtöselvityksen ja veimme matkalaukut hihnalle, josta itse laitoimme ne menemään.


Sitten vain kohti turvatarkastusta, olin edellisenä päivänä ja vielä aamulla katsonut, että Teneriffan lento lähtee viereiseltä portilta, joten kävimme kuvaamassa sen. Teneriffan kone oli OH-LZI, niinkun olin Joonakselle illalla veikannut. :D
Teneriffan koneen kuvaamisen jälkeen kävimme pikaisesti kahvilassa syömässä aamupalaa. N. tuntia ennen lentomme lähtöä menimme portille, olin edellisenä iltana huomannut, että meidän lennolle olikin jo koneen rekkari tullut. Lensimme siis Finnairin A321-231 sharkletilla, koneemme rekkari oli OH-LZL, eli sama jolla lensimme vuosi sitten Teneriffalle!

Teneriffan kone OH-LZI

Meidän kone, OH-LZL 

7.35 alkoi boarding, meillä oli ryhmä 2, mutta koneeseen sai mennä ensimmäisenä 1 ja 2 ryhmä, joten olin ensimmäisten joukossa koneessa.
Aika nopeasti lähdimme kiitoradalle ja kohti Lanzarotea! Tänä vuonna oli ihanaa, kun ei tarvinut jännittää mitään vaan koneessa olo tuntui niin rentouttavalta.
Otin noususta videon, jonka pääsette katsomaan tästä.OH-LXB vieressä.

Lento sujui mukavasti ja tosi nopeasti, lensimme 5 tunnissa ja 50 minuutissa Lanzarotelle. Koneessa oli todella ihana henkilökunta.
n. 12.05 laskeuduimme Lanzarotelle, eli etuajassa!
Otin laskeutumisestakin videon, sen pääsette katsomaan tästä.

Suomen ilmatilassa

Miten nii on vähä istumatilaa? Hyvinhän tos mahtu istuu.


Olimme etukäteen ostaneet kummallekkin lennolle lihapullat, hyvää oli.Mikäköhän toi vihree iso läikkä on?
Portugali jäämässä taakse, edessä Atlantin Valtameren yllä lentoa.

Koneesta tietenkin viimeisten joukossa ulos, mikäs kiire niitä matkalaukkuja on odottamaan. :D
Se tunne, kun astuu terminaalin ovesta ulos ja vastassa ihana lämpö! Tosin siinä vaiheessa oli turhankin kuuma pitkissä housuissa. :D
Menimme oppaan luo, joka neuvoi meidät oikeaan bussiin, jossa saimme tervetuliaislahjan, eli pienen vihkosen missä oli tietoa Lanzarotesta ja retkistä. Samantapainen siis minkä Teneriffallakin sai, kiva muisto.
Pienen odottelun jälkeen lähdimme bussin ja oppaan kanssa kohti Costa Teguisea ja Galeon Playaa eli meidän hotellia. (tietenki myös muita Costa Teguisen hotelleja)
OH-LZL ♥Asetuimme huoneeseen, jonka jälkeen suuntasimme hotellin vastapäiseen kauppaan ostamaan välipalaa.
16.30 menimme tapaamaan opasta. Hyvien vinkkien jälkeen suuntasimme kiertelemään Costa Teguisea. Etsimme samalla myös meidän retkipysäkin.


Aika äkkiä, noin kello 21 Lanzaroten aikaa, tuli hämärää. Kahden tunnin yöunilla pitkä, mutta ihana päivä!


8 kommenttia:

 1. Lomafiilistä täydeltä laidalta. Hieno juttu!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista. Jep, tuli itsellekkin matkakuume takaisin, kun vielä uudestaan luin. :D

   Poista
 2. Tätä postausta oli kiva lukea, hyvin kirjoitettu! :)

  VastaaPoista
 3. Kiva postaus ja tosiaan matkakuume sen kun pahenee näitä lukiessa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, joo sain itekki... :D Ja kaipaus tonne lämpöö ♥

   Poista
 4. Todella tyylikäs matkakertomus, jonka johdosta aloin miettiä itsekin kyseistä lomakohdetta vakavasti harkintaan! Kuvat oli tasoltaan sitä luokkaa, että asialla on varmasti alan ammattilainen? Tyylikäs ja reipas, erittäin mukava matkablogi, KIITOS!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. :) En ihan ammattilainen viel oo, et paljon pitää kyl viel opetella. Suosittelen kyl käymää Lanzarotel, ihana paikka on. ♥ Kiitos :)

   Poista

Kommentoithan asiallisesti. Asiattomat kommentit poistetaan.