maanantai 18. heinäkuuta 2016

Vierailu Serenade of the Seas laivalla

Moikka!

Facebook-kaverini Laura kysyi haluaisinko lähteä hänen kanssaan vierailemaan Serenade of the Seas aluksella. Tottakai suostuin, koska toiste ei varmaan tule mahdollisuutta päästä käymään risteilijällä, vaikka kovasti haluaisin.
Vierailu oli 27.6.2016 Hernesaaressa, oli kyllä mahtava laiva. Kiertelimme yleisiä tiloja, hyttejä emme päässeet näkemään, sillä ne olivat kaikki myytyjä.


Kierros alkoi ruokailulla aluksen ravintolassa, joka oli auki vain meitä varten. (mukana oli siis muitakin, jotka olivat voittaneet tuon arvonnan) Tämä ravintola oli matkustajille auki vain meripäivinä. Ruoka oli todella hyvää, risteilyllä ollessa kaikki sisältyy hintaan ja voi tilata vaikka lisää, jos ei ensimmäisestä tullut täyteen.


Ruokailun jälkeen lähdimme kiertelemään yleisiä tiloja, jotka saivat vaan enemmän haluamaan risteilylle asti tälläisellä laivalla.
Laivalla oli myös uima-allas tiloja lapsille ja aikuisille, sekä alla olevia tauluja, joiden avulla voi vaikkapa suunnistaa omaan hyttiin, näkee risteilyohjelman ja paljon muuta.Laivalla oli myös oma teatteri. Tämä postaus on tarkoituksella enemmän kuvapainotteinen ja vähän tekstiä. Mutta jos kysymyksiä, niin yritän muistella ja vastailla sen mukaan mitä tuon vierailun aikana sain tietää.

4 kommenttia:

 1. Kiitos postauksesta ja kuvista, tosi hieno laiva 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, se oli kyl tosi hieno ja teki hirveest mieli sil päästä risteilee. :D

   Poista
 2. Ihan hyvä julkaisu ja hienot kuvat sinulla! -Lauri

  VastaaPoista

Kommentoithan asiallisesti. Asiattomat kommentit poistetaan.