maanantai 19. kesäkuuta 2017

Kuopio 24-27.5

Olin jo ajoissa varannut lentoliput Kuopioon kaverilleni ja takaisin. Tällä kertaa olin 3 yötä ja oli kyllä todella hauskaa. 


Koneena oli Norran E190, jolla viimeksikin lensin Kuopioon. Tällä kertaa koneena oli OH-LKO ja ensimmäistä kertaa ikinä oli nainen kapteenina!

OH-LKO



Kiitotielle rullatessa näin A350 laskeutuvan (en ehtinyt ottaa kuvaa) ja AirBalticin.


Pian jo nousimmekin ilmaan ja maisemat olivat jälleen kerran upeat.



Lento sujui tällä kertaa todella nopeasti ja pian alkoikin jo laskeutuminen Kuopioon, menin sanattomaksi miten kauniin näköistä Suomessa voi olla. Upeat järvimaisemat juuri ennen laskeutumista.




OH-LKO

Kaverin luona neuloimme sukkia, joiden teon vihdoin opin! Sekä kävimme joka ilta lenkillä ja nautimme toistemme seurasta. On kyllä ihanaa, kun on hyviä ystäviä, huomasin tällä pienellä ajalla myös miten paljon ystävillä onkaan merkitystä. ♥




Ihanat katukyltit. :D

Aika kului sairaan nopeasti ja pian olikin jo paluulennon aika. Tällä kertaa istuin 2A paikalla, ikkuna oli kyllä huonosti paikkaan nähden, mutta ei sillä alle tunnin lennolla niin väliä olekkaan. Olisin siis halunnut kuvata siipeä edestäpäin, mutta tämä oli ainoa joka onnistui.. :D Eteenpäin sai kyllä hyvin kuvia.



Lento sujui taas nopeasti, Helsingissä huomasin että viereisellä portilla oli lempikoneeni, joten kävin pikaisesti kuvaamassa sen.

OH-LZL ♥

Paluun kone OH-LKP


Kiitos kaverilleni seurasta ja siitä, että sain taas tulla. :D Seuraavaa kertaa odotellessa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti. Asiattomat kommentit poistetaan.