torstai 27. heinäkuuta 2017

Köpiksessä spottaamassa

Koska osa matkaseurueestamme halusi shoppailemaan ja me emme siitä Joonaksen kanssa niin paljoa välitä, niin sovimme että he menevät shoppailemaan ja me käymme kuvaamassa koneita. Ilma vaan ei ollut paras mahdollinen ja joidenkin kuvien laatu vähän huonompi, mutta halusin silti nekin julkaista. 

Sain kuvattua myös koneita, joita en aikaisemmin ollutkaan kuvannut koskaan.

Tähän postaukseen en sen enempää kirjoita, kuvat kertokoon enemmän, sillä teen tästä päivästä myös kooste postauksen ja hotelli/huoneisto arvostelun. 


6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, vähä erilaisempaa välil ettei aina Helsingist samat koneet. :D

   Poista
 2. Mielenkiintoisia kuvia. Onko noi otettu sisältä lasin läpi vai onko siellä joku paikka, jossa voi kuvata suoraan (ilman ikkunaa)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ei ole lasin läpi otettuja. Meillä vaan sattui sadepäivä tälle spottaukselle, joten voi olla vesipisaroita joissain kuvissa. Mutta sielä on sellainen pieni grilli (flyvergrillen) jonka pihalta on hyvä spotata. :)

   Poista
 3. Hienoja kuvia♥ Paljon koneita varmaan päivän aikana kerkiää tuolla kentällä laskeutua ja nousta:) Leppoisaa kesäiltaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. ♥ Joo, melkein koko ajan laskeutu ja nousi. Ootteko te suunnitellu Köpikseen menoa joskus? Kiitos samoin sinne. :)

   Poista

Kommentoithan asiallisesti. Asiattomat kommentit poistetaan.