perjantai 29. kesäkuuta 2018

Nelia Beach Cyprus


Nelia Beach hotelli sijaitsee Kyproksen Ayia Napassa ja sieltä on n. 50 metriä rannalle. Kävelymatka rannalle on kuitenkin 200 metriä, sillä alue pitää kiertää.
Huoneet ovat ilmastoituja ja niissä on joko kylpyamme tai suihku. (Meillä oli suihku.) Huoneissa on myös sateliitti-tv, ilmaisia kylpytuotteita ja hiustenkuivaaja.
Huoneiden parvekkeilta on joko suora tai sivuttainen merinäköala, meillä valitettavasti oli tuo jälkimmäinen.


Nelia Beach hotellissa on 5 kerrosta ja me saimme huoneen ylimmästä kerroksesta. Hotelli on myöskin kunnostettu 2015 täysin. 
Hotellissa oli myös kuntosali, jota me emme testanneet. Ei sisältynyt muistaakseen hintaan kuntosalin käyttö. 


Hotellin ravintolassa on sekä sisä- että ulkoruokailutilat. Joka oli mielestäni hieman huono asia. Sillä linnut lentelivät ruokailutiloissa ja linjastojen päällä. Huomasimme myös loman aikana kuinka joidenkin hakiessa lisää ruokaa, olivat linnut nokkimassa pöytään jäänyttä ruokaa.
Tässä alapuolella vähän kuvia meidän huoneesta, joka sijaitsi hotellin ylimmäisessä kerroksessa, eli 5 kerroksessa.Parvekkeeltamme.

Parvekkeeltamme.

Pari kuvaa hotellin sisäänkäynnistä ja aulasta.Hotellin +

  • Hyvä sijainti
  • Tilavat huoneet
  • Aamupala oli laaja ja jopa minä nirsona löysin sieltä syötävää! 

Myös aurinkotuoleja riitti meille kolmelle joka kerta, vaikka ei olisi ollut heti aamusta altaalla. Allasalueen ohjelmiin tultiin yleensä aina ensin kysymään venäjäksi ja sitten vasta englanniksi. Mutta toisaalta tämä ihan ymmärrettävää, sillä venäjältä tuli koneita 20 kpl päivässä.


Hotellin -

  • Kylpyhuoneessa näkyi hieman kuluneisuutta.
  • Hotellin ruokailutiloissa lensi lintuja, jotka nokkivat lautasilta ja lensivät linjastojen yllä.Tälläinen näkymä oli hotellin allas-alueelta. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti. Asiattomat kommentit poistetaan.