keskiviikko 19. syyskuuta 2018

Takaisin Suomeen

Maanantai 21.5.2018

Heräsimme hieman ennen 7 ja menimme lomamme viimeiselle aamupalalle. Aamupalan jälkeen menimme takaisin huoneeseen, lataamaan puhelimia ja pakkaamaan loput tavarat.
9 aikoihin lähdimme luovuttamaan huoneen ja odottamaan bussia. Bussin tultua, haettiin vielä muutamasta hotellista ihmisiä.
Kun kaikki oli kyydissä alkoi matka kohti Larnakaa ja lentokenttää. Matkalla lentokentälle pelattiin totta vai tarua peliä ja opas kertoi työstään.


Lentokentällä teimme lähtöselvityksen ja menimme passintarkastuksen kautta turvatarkastukseen. Lentomme lähti portilta 42 ja koneena oli Thomas Cookin A321-211 OY-TCG.
Olimme tilanneet ennakkoon myös paluumatkalle ruoat, tällä kertaa ruokani oli tosi hyvää.
Lento sujui hyvin ja nopeasti, Helsinkiin laskeuduimme 16.33. Kone pysähtyi ulkopaikalle, joten sai otettua koneesta vielä kivoja kuvia. Koska kone pysähtyi ulkopaikalle, oli meillä bussikuljetus terminaaliin. Jossa passintarkastuksen kautta hakemaan matkalaukut.
OY-TCG


Kiitos Tjäreborgille mukavasta matkasta, Thomas Cook Scandinavialle lennoista ja iso kiitos Johannalle ja Joonakselle mukavasta matkaseurasta ja lomasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti. Asiattomat kommentit poistetaan.