tiistai 13. elokuuta 2019

Kööpenhamina 10-12.7.2019

Heippa!

Oltiin Kööpenhaminassa 10-12.7.2019 minilomalla. Koneena meillä oli mennessä Finnairin OH-LVL (A319)


OH-LVL

Nousimme Lemminkäisten kallioille päin, joten sai hyviä kuvia kentästä.

Lento sujui nopeasti ja laskeutumisen aikaan oli hienon näköistä, kun aurinko heijastui mereen. Laskeutuessa oli myös hauska katsoa koneen varjoa.


OH-LVL

Koska menimme iltalennolla, ei tehty oikein muuta, kun menimme hotellille ja kävimme kaupassa hakemassa vettä.
Aamulla menimme keskustaan aamupalalle, jonka jälkeen lähdimme venekiertoajelulle, joka oli tosi hauska kokemus.

Venekiertoajelun jälkeen mentiin Nyhavniin katselemaan, sieltä aika pian jatkoimme jonkin matkan päässä olevaan puistoon. Puistossa kiertelimme hetken, jonka jälkeen lähdettiin pienen välipalan kautta hotellille.
Hotellilla lepäämisen jälkeen lähdimme uudestaan keskustaan ja syömään. Söimme Vapianossa, ruoka oli tosi hyvää. Syömisen jälkeen suuntasimme hotellille pakkaamaan ja nukkumaan, sillä aamulla oli aikainen herätys ja lähtö takaisin Suomeen.Paluussa meillä oli Finnairin (A319) OH-LVB koneena, paluumatkan lento sujui myös nopeasti.


OH-LVB


Noustessa näkyi myös hienosti Tanskan ja Ruotsin välinen silta.
OH-LVB

Mukava miniloma takana, oli ihana pitkästä aikaa päästä lentämään vähän pidemmälle.

2 kommenttia:

 1. Moikka! Millä saat rahoitettua kaikki matkasi? Itsekkin haluaisin reissata mutta rahat ei riitä vaikka käyn töissä ja säästänkin. Toki ei töiltä ole aikaakaan. Onko sulla jotain sponsoreita vai ootko niin hyvä palkkaisissa työtehtävissä ja muutoinkin joustavassa duunissa kun olet jatkuvasti tien päällä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! No siis en ala julkisesti kertomaa sen tarkemmin, mut jos ei osta mitää turhaa ja kalliit juttui ni sitä ylimäärästä rahaa kyl jää. :)
   En mä kumminkaa ihan jatkuvasti oo. Nytki olin just hoitajien ja lääkärien suosituksesta Kreetalla. Joskus vaa on ajateltava omaa terveyttä, vaik ois kuin tiukkaa rahast tai paljon rahaa. :)
   Mut voin kertoo et en todellakaa oo mikää rikas, oisinki :D
   Eikä oo mitää sponsoreitakaa. :)

   Poista

Kommentoithan asiallisesti. Asiattomat kommentit poistetaan.