maanantai 27. tammikuuta 2020

Hotellilla ja Chania

Tiistai 8.10.2019

Heräsin ensimmäisen kerran kamalaan kolinaan käytävästä, joten käytin sen hyödyksi ja kuvasin auringonnousua, jonka jälkeen menin vielä takaisin nukkumaan. Lopulta heräsimme 9 aikaan ja käytiin vielä keskiviikolle ja torstaille ostamassa aamupala tarvikkeita.


Kaupasta tultua mentiin suoraan uimaan, ehdittiin uida vajaa tunti ennen kun alkoi ukkostaa. Käytiin vielä nopeasti meren rannalla kuvaamassa ukkospilviä, pian alkoikin sataa ja siirryimme hotellihuoneen parvekkeelle katselemaan ukkosta. Ukkosen jälkeen käytiin pelaamassa minigolfia, mikä ei ollut ehkä paras idea, sillä osa radoista oli ihan vetisiä.
Minigolfin jälkeen kävimme vielä uimassa, kävimme myös meren rannalla katsomassa aaltoja.
Syötiin hotellin ravintolassa, jonka jälkeen käytiin vielä pienellä iltakävelyllä.


Ukkoskuuro.

Torstai 9.10.2019

Herättiin 9 aikaan ja syötiin aamupala. Ulkona oli pilvistä ja tuulista. Tämä oli viimeinen kokonainen lomapäivä, joten päätimme lähteä vielä bussilla käymään uudestaan Jumbossa.


Jumbosta tulon jälkeen kuvailimme ja kävimme vielä uimassa. Uimisen jälkeen vähän kuvailua ja syömään. Syömisen jälkeen kävimme vielä pikaisesti kaupassa tuliaisia ostamassa.Kaupasta tulon jälkeen mentiin hotellin baariin hetkeksi. Sanoimme samalla Mikelle ja Andreakselle heipat, jonka jälkeen huoneeseen pakkaamaan tavarat ja suihkun kautta nukkumaan.

1 kommentti:

  1. NJ Sports Betting: How to bet on sports legally in New Jersey
    The 원주 출장마사지 sports betting industry is expected to grow by as much as 10% in the US in 2022, from $9 제주도 출장샵 billion to 양주 출장안마 $1.12 billion this year, according 나주 출장마사지 to 부천 출장안마 state

    VastaaPoista

Kommentoithan asiallisesti. Asiattomat kommentit poistetaan.