tiistai 23. kesäkuuta 2015

Juhannus 2015

Moi! (:

Kävimme juhannuksena katsomassa jo perinteeksi muodustunutta kokkoa, joka on joka vuosi vuodelta suurempi.
Lähdimme kokolle jotain  21.45 ja kun pääsimme perille oli kokko jo sytytetty. Kokko syttyi siis 22.50 ja on tuossa vähän matkan päässä meiltä. (:


Pahoittelut, että sain kokosta kuvan vasta tunnin sytyttämisen jälkeen. Porukkaa oli niin paljon ja alue niin mutainen, että aikasemmin lähelle oli vaikea päästä. Juttelimme äitini kanssa tuttujemme kanssa ja hieman ennen kello yhtätoista pääsimme vihdoin ottamaan hyvän kuvan kokosta. No jos ensi vuonna sitten menisi aikaisemmin niin saisi parempia kuviakin.Kokon jälkeen kävin kuvailemassa lupiineja. Tämä olikin näköjään ainoa julkaisukelpoinen kuva.


Vaikka juhannuksena kuuluu mielestäni valvoa koko yö, kävin silti noin kahden aikoihin yöllä nukkumaan aamulla olleen aikaisen herätyksen vuoksi. Lähdin siis kavereiden kanssa kuuden tunnin päiväristeilylle Viking Linen Gabriellalla. Olin viimeksi ollut Gabriellalla viime vuoden heinäkuussa, joten oli mukavaa pitkästä aikaa käydä myös siellä.

Gabriella
Mariella ja Gabriella tekevät siis kesällä Helsinki-Tukholma risteilyjen ohella myös risteilyjä Helsingin ja Tallinnan välillä, jolloin Tallinnaan on enemmän kesälähtöjä. Mariella ja Gabriella lähtevät Helsingistä 10.30 ja ovat Tallinnassa 13.15. Tallinnasta takaisin Helsinkiin lähdetään 14.00 ja Helsingissä ollaan 16.50.
Myös maihin pääsee, jolloin paluu tapahtuu Viking XPRS laivalla ma-la kello 18.00 ja sunnuntaisin paluu on kello 16.30. Mikäli kiinnostaa niin minulta voi myös kysellä; tiedän jonkun verran näitä juttuja. Tässä kuitenkin myös linkki Helsinki-Tallinna välin aikatauluihin: Aikataulut.

Viking XPRS

Me menimme autolla laivaan, joten pääsimme sisälle hieman ennen jalan tulevia matkustajia. Joka oli mukavaa, sillä tällöin saimme rauhassa kävellä ja katsella siivomattomia hyttejä. Meillä oli noin puolisen tuntia aikaa kierrellä laivaa rauhassa ennen jalan tulevia matkustajia.


Hieman kymmenen jälkeen pääsivät myös jalan tulevat matkustajat, joista yksi oli matkaseuralaisemme ja hyvä ystäväni Osku. :)
Menomatka Tallinnaan taittui tuttuun tapaan rauhallisesti ja meillä oli todella hauskaa.
Tallinnaan saavuttua menimme kannelle kuvaamaan risteilijöitä ja muita matkustaja-autolauttoja. (:

Viking XPRS


Superstar

Celebrity Eclipse, Le Soleal ja Regal Princess

Romantika

Viking XPRS

Tallinnasta lähdön jälkeen kävimme moikkaamassa Tax-Freessä Anettea, jota oli mukava nähdä pitkästä aikaa. Kiitos Anetelle hyvästä palvelusta! (:
Kävimme vielä katsomassa saapumisemme, jolloin kuvasimme Silja Serenaden, jonka jälkeen poistuimme laivasta.

Miten teidän juhannuksenne meni? 
Kävikö kukaan katsomassa juhannuskokkoa? 
Onko kukaan ollut juhannuksena laivalla?

4 kommenttia:

 1. Ihania kokko kuvia! Oli niin paljon muuta tekemistä, että tänä vuonna en kerennyt valitettavasti käydä katsomassa kokkoa:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. :) Mul ei oikein koskaa oo juhannuksena mitää tekemist, ni oli kiva tälläin juhannuspäivän risteily. Onks sul blogii Viivi? :)

   Poista
 2. Tosi kiva postaus ja ihania kuvia :) Kohta nähdään ♥♥

  VastaaPoista

Kommentoithan asiallisesti. Asiattomat kommentit poistetaan.