tiistai 16. kesäkuuta 2015

Viking Grace 11-12.6.2015

Mooi!

Olin äitin kanssa pitkästä aikaa Viking Gracella, edellisestä kerrasta olikin jo yli vuosi. Olimme varanneet premium hytin ja saimme sen 9 kannelta, 9817 hyttimme oli neljäs komentosillalta päin.


Laivassa veimme ensimmäisenä tavarat hyttiin, jonka jälkeen vähän aikaa vaan katseltiin hytin ikkunasta ja nautittiin. Menimme kannelle katsomaan lähtöä, jonka jälkeen takaisin hyttiin kuvasin hytin aika perusteellisesti, blogissani on hytti esittely postaus johon pääsette tästä.Hytin kuvailun jälkeen menimme kuvailemaan ja syömään kahvilaan. Ilta meni nopeasti ja aika pian saavuimmekin Långnäsiin, jonka menimme kannelle katsomaan. Långnäsin jälkeen ajateltiin mennä nukkumaan, mutta huomasimme hytin ikkunasta Silja Galaxyn ja muistin, että Amorella menee toiselta puolelta ohi, joten äkkiä kannelle ottamaan kuvia Amorellasta. (:


Amorella

Aamulla laitoimme puoli 7 herätyksen ja menimme 7 aamupalalle, koska olimme suunnitelleet risteilyn silleen, että Mariella tulee vastaan, joten se oli ehdittävä kuvata. Aamiaisella olimme Oscarissa, joka kuuluu Premium hytin hintaan. (:


Mein Schiff 4

Rauhallisen aamiaisen jälkeen, kävimme vielä nopeasti hytissä ennen kannelle menoa. Kannella olimme sopivasti Silja Symphonyn näkyessä. Hetken päästä vastaan tuli myös Mariella, Victoria ja Isabelle, jotka kuvasin myös. :)

Silja Symphony

Mariella

Victoria 

Isabelle

Laivojen vastaan tulemisen jälkeen istuimme kannella nauttimassa lämpimästä kesäpäivästä. Välillä kävimme sisällä kuvailemassa laivaa ja taas takaisin kannelle istuskelemaan, tuli samalla palettua poskista ja päälaelta, mut ei se mitää. :DMaarianhaminan olimme tuttuun tapaan kannella katsomassa, vähän ennen Maarianhaminasta lähtöä siirryimme 7 kannen sivulle katselemaan Amorellan lähtöä ja omaa lähtöämme.
Aika pian Ahvenanmaalta lähdön jälkeen menimme Franks-ravintolaan syömään.

Amorella

Baltic Princess

Silja Galaxy

Amorella

Amorella

Loppumatka Turkuun menikin aika paljon kannella ollessa ja sisällä kierrellessä, viime hetken ostoksia tehdessä.

Finneagle


Baltic Princess


Viking Grace, hyttimme komentosillasta päin siis neljäs.

Kiitos Viking Gracen henkilökunnalle mukavasta matkasta ja hyvästä palvelusta.

Mitä mieltä olitte postauksesta? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti. Asiattomat kommentit poistetaan.