tiistai 22. syyskuuta 2015

Tallinna 19.9.2015

Kävimme lauantaina päiväristeilyllä Tallinnassa, merellä hieman "myrskysi." Tuuli ei kuitenkaan ollut myrskylukemissa. Laivana meillä oli menomatkalla Superstar ja paluumatkalla Star. Molemmat keinuivat mukavasti ja 2 tunnissa olimmekin jo Suomenlahden yli.



Kuvissa, kun aallot eivät koskaan näytä isoilta, joten laitan tähän alas videon mistä näkee ehkä vähän paremmin aaltojen kokoa. :)
Melkein koko menomatkan istuimme keulassa katselemassa aaltoja.


Tallinnassa kävimme kahdessa kauppakeskuksessa. Aikaa jäi vielä todella paljon, joten suuntasimme vanhaan kaupunkiin kävelylle, josta sain ihanat lapaset. Järkevänä taas unohdin ottaa omat lapaset mukaan ja sain palella ulkona.

En ole mikään hiirien ystävä, mutta nämä lapaset oli niin söpöt. ♥

Tallinnassa vietetyn päivän jälkeen suuntasimme satamaan, josta lähdimme 20.30 lähtevällä Starilla kohti Helsinkiä. Meri oli jo aamusta vähän rauhoittunut, eikä laivaa keinuttanut enään niin paljoa. Saavuimme Helsinkiin 22.30.
Oli tosi ihana ja rentouttava matka, joka toi ihanan tauon arjen keskelle.




Star

2 kommenttia:

  1. Enemmän Tallinnasta... ;) Muute kiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, no juu jos oltais tehty muutaki ku kauppakeskuksis oltu ja vanhas kaupungis. Mut ehkä sit ens kerral, kun mennään Tallinnaan. (varmaan ensi vuonna) :)

      Poista

Kommentoithan asiallisesti. Asiattomat kommentit poistetaan.