perjantai 4. syyskuuta 2015

Silja Symphony 28.8-30.8.2015

Mooi!

Olin perheen ja kaverini kanssa Ruotsinristeilyllä Silja Symphonylla. Olen tänne aika paljon laivamatkoista kirjoittanut, joten nyt en kirjoita kuin Tukholmassa olosta vähän. Mutta jos joitain kiinnostaa itse matka, niin siitä löytyy Laivafanittajat blogista postaus. (:

Silja Symphony

Meillä oli Promenade hytti 9 kannen perästä, eli meillä oli näkymä merelle promenaden peräikkunoiden kautta. (:
Molempiin suuntiin matka sujui todella hyvin, enkä tiedä koska viimeksi olen nauranut näin paljon, kun tällä matkalla tuli naurettua. :D



Tukholmassa olimme 29.8.2015 aamulla, suuntasimme pahimman ruuhkan jälkeen kohti Gärdetin metro asemaa, jatkoimme matkaa kohti keskustaa, jossa vaihdoimme Globenille menevään metroon.
Olimme jo kesäkuun alussa miettineet Globenille menoa, mutta emme käyneet vaikka kävelimmekin silloin Viking Linen terminaalilta Globenille.
Päätimme sen jättää seuraavaan, eli tähän kertaan. Silleen ihan hyvä, koska sinne oli jonkun verran ruuhkaa ja mekin saimme lipun vasta 2 tunnin päähän, eli 13.00 lähtevään. Onneksi oli aikaa.








Paha korkeanpaikan kammoisille varmaan. :D 

Laivalla meillä oli komentosiltavierailu ja paluumatkalla myös buffet. Matka taittui mukavasti Silja Symphonyn vähän keinuessa.

Kiitos kaverille vielä seurasta. (:

Mariella ♥

2 kommenttia:

  1. On se vaa edellee loistoristeilijä! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Symphony on kiva laiva ja tuo mukavaa vaihteluu välil ettei aina vaa oo Mariella. :D

      Poista

Kommentoithan asiallisesti. Asiattomat kommentit poistetaan.