keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Dödö ja hiidenkirnut

Emme olleet vielä koskaan käyneet Hiidenkirnuilla, vaikka siitä monesti olemmekin ajaneet ohi. Nyt päätimme, että käymme katsomassa millaiset ne ovat. Ennen kirnujen porttia oli kyltti maisemapolku ja reitti suoraan kirnuille. Me valitsimme maisemapolun, mutta puut olivat niin paljon kasvaneet ettei sieltä kyllä mitään nähnyt/kuvia kannattanut edes ottaa. 
Meillä oli koira mukana, joka tästä pienestä metsäretkestä tykkäsi kovasti. 


Hiidenkivi


Dödö yritti päästä isoimpiin hiidenkirnuihin uimaan, muttei päästetty. Tulihan vastaan sitten vähän pienempi, mihin koira pääsi leikkimään. Tuostahan ei olisi sitten millään malttanut lähteä. :D
Dödö olisi vielä tuonkin jälkeen halunnut hiidenkirnuun uimaan, äiti sitten päästi yhteen pieneen, jossa sitten vähän kasteli koiran selkää, olihan kumminkin lämmin päivä.



Porvoonjoki. Tuola olisi ollut jossain lähde, mutta seutu oli sen näköistä, että voisi olla käärmeitä. Joten päätettiin ettei sinne mennä katsomaan.




Kun olimme kaikki hiidenkirnut nähneet lähdimme kävelemään suorinta reittiä autolle ja kotia. Matkalla autolle näimme kaksi Finnairin konetta Helsinki-Vantaalle menossa. Ensimmäisestä en ehtinyt saada kuvaa, mutta eipä se mitään. Kentälle pääsee kumminkin aina kuvaamaan koneita. 

OH-LWB

2 kommenttia:

  1. Mun isovanhempien kesämökki sijaitsee ihan tossa 15-20min ajomatkan päässä noilta hiidenkirnuilta. Tuolla on tullu käytyä monet kerrat. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähä kiva, ei meiltäkää pitkä matka ois, mut silti vasta eka kerta. :D

      Poista

Kommentoithan asiallisesti. Asiattomat kommentit poistetaan.