perjantai 18. marraskuuta 2016

Blogini täyttää 2v !

Blogi 2v ! 

Blogini täyttää tänään 2 vuotta. Blogia aloittaessa ajattelin etten kumminkaan jaksa tätä pitää kauaa, mutta tässä sitä nyt ollaan. 
Blogini tarkoituksena on ollut alusta asti matkailu, mutta onhan niitä ihan tavallisiakin postauksia tullut tehtyä.

Olen myös huomannut, että kuvieni laatu on kehittynyt näiden kahden vuoden aikana. Olen oppinut myös vihdoin säätelemään kamerasta asetuksia, niissä toki opittavaa löytyy vieläkin!


Blogini perustamisen jälkeen olen ehtinyt käymään Teneriffalla, Lanzarotella ja Islannissa, joista kaikista olen tänne kirjoittanut. Tietenkin myös Tukholmassa ja Tallinnassa on tullut monesti käytyä.

Olimme Teneriffalla 2014 marras-joulukuun vaihteessa, samalla se oli ensimmäinen etelänmatkani.
  • Teneriffan matkan ensimmäiseen postaukseen pääsette tästä.
2015 marraskuussa päätimme ensimmäistä kertaa perheen kesken lähteä Lanzarotelle. Matka oli mukava sai kokea paljon uutta. Huomasimme myös, että kanarialla pärjää hyvin vaikkei englantia osaisikaan.

  • Lanzaroten matkan ensimmäiseen postaukseen pääsee tästä.


Unelmanani oli ollut pitkään päästä käymään Islannissa, jossa kävimme tämän vuoden alussa Joonaksen kanssa. Se oli unohtumaton matka. Islantiin on kyllä palattava vielä uudestaan ja voimme suositella tätä kohdetta kaikille.


  • Islannin matkan ensimmäinen postaus löytyy täältä.


Koska niin monet ihmiset ovat käyneet Tukholmassa tai Tallinnassa, en niitä tähän postaukseen lisää. Varmasti on ihmisiä myös jotka ovat Kanarialla käyneet, mutta mielestäni etelänmatka postaukset ovat kumminkin kiinnostavampia lukea.


Mukavaa joulun odotusta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti. Asiattomat kommentit poistetaan.