lauantai 12. marraskuuta 2016

Silja Symphony 4-6.11.2016

Olimme tuossa viime viikonloppuna risteilemässä Silja Symphonylla, mukana oli myös facebookin Itämeren laivojen nykyaikaa nimisestä ryhmästä porukkaa. 
Hyttinä meillä oli A4 kannen 11 perässä. 

Silja Symphony


Veimme tavarat hyttiin ja odotimme, että kaverini pääsevät myös laivalle. Sitten porukalla kannelle vilkuttamaan Mariellan retroristeilyllä olleille kavereillemme. :D

Mariella

Lähdön jälkeen menimme kokousosastolle, jossa tapasimme yhden Symphonylla töissä olevan. Hän kertoi meille ohjelmasta ja juttelimme laivoista. Ilta meni kierrellen laivaa, ostoksia tehden, kavereiden kanssa ollessa.


Aamupalan jälkeen suuntasimme porukalla kannelle kuvaamaan vastaantulevat Baltic Princess:n ja Viking Gracen. Molemmat näkyivät tällä kertaa hyvin, Viking Gracekaan ei jäänyt saaren taakse.

Baltic Princess

Viking Grace Tukholmaan saapumisen jälkeen menimme kannelle kuvaamaan vielä Victorian tulon.

Victoria

Tukholman uuden Värtan terminaalin kahvila.

Pidemmälle maihin emme viitsineet tällä kertaa mennä, joten kävimme terminaalin katolla kuvaamassa laivoja. Jatkoimme vielä Scandic Ariadneen, josta kävimme ottamassa muutaman kuvan Symphonysta, jonka jälkeen palasimme takaisin laivalle.

Victoria

Silja Symphony ja Isabelle

Silja Symphony

Silja Symphony

Victoria ja Silja Symphony 

Vanha terminaali oli melkein kokonaan purettu jo.


Paluumatkalla en oikeastaan ehtinyt edes kuvailla, kun olimme kavereiden kanssa koko ajan menossa ja meillä oli muuta ohjelmaa. Keinumista tapahtui vähäsen ennen ja jälkeen Ahvenanmaata, mutta sehän ei meidän menoa haitannut.Rakastan promenadea sen iltavalaistuksessa. ♥Aamiaisen jälkeen taas kannelle kiertelemään ja odottelemaan, että toinen kavereistani herää. Yön aikana kannelle oli ilmestynyt lunta suht paljon!
Loppuun vielä iso kiitos Itämeren laivojen nykyaikaa ryhmästä mukana olleille. Sekä erityiskiitos Mikael ja Otava, joiden kanssa eniten tällä risteilyllä vietin aikaa. 

Kiitos myös Silja Linelle ja Silja Symphonyn miehistölle erittäin mukavasta matkasta. :)

2 kommenttia:

Kommentoithan asiallisesti. Asiattomat kommentit poistetaan.