maanantai 15. toukokuuta 2017

Islanti, päivä 2

12.4.2017 keskiviikko

Toisena päivänä lähdimme tekemään Golden Circle -kierrosta vuokra-autollamme. Ilma oli parempi kuin vuosi sitten. Islanninhevosia.

Hekla.

Lähdimme 9 aikoihin ajamaan kohti Geysiriä. Perillä vietimmekin paljon aikaa katsellen Strokkurin purkautumisia sekä kierrellen aluetta, lopulta suuntasimme kahvilaan syömään välipalaa.
Toinen pysähdyspaikkamme oli Gullfoss waterfall.


Vuokra-automme.


Ennen viimeistä pysähdyspaikkaamme pysähdyimme kuvaamaan Islannin upeaa luontoa. ♥
Viimeinen pysähdyspaikkamme oli Þingvellirin kansallispuisto. Vuosi sitten emme ehtineet nähdä tätä vesiputousta, koska oli niin tiukka aikataulu. Mutta nyt kun oli aikaa niin oli kiva käydä katsomassa.

Öxarárfoss.
Vesiputouksen jälkeen lähdimme itse kansallispuiston alueelle, josta oli kauniit maisemat. Kuvien oton jälkeen lähdimme ajamaan takaisin Reykjavíkiin.
Reykjavíkissa ajoimme Perlaniin, jonka näköalaterassilla kävimme. Sain todella upeita kuvia.

Sitten olikin aika mennä hotellin kautta syömään. Söimme Caruso -nimisessä ravintolassa, jossa yllätyksenä olikin Suomalainen tarjoilija.Syömisen jälkeen kävimme vielä Joonaksen kanssa kävelemässä kaupungilla ennen hotellille palaamista.

10 kommenttia:

 1. Voihan upea tuo teidän Golden Circle. Se kai on se suosituin reitti? Kuinka kauan olitte reissussa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi. Juu tuo on suosituin reitti ja ne perus mähtävyydet Islannissa. Olimme 11-14.4 eli 3 yötä ja 4 päivää. Tavallaan 3 päivää lento lähti 9.30 Islannin aikaa takaisin Helsinkiin. Kaksi Islanti postausta on vielä tulossa. :)

   Poista
 2. Upeita maisemia! Riittikö 3 päivää mielestäsi, vai olisiko tehtävää ja nähtävää riittänyt pidemmäksikin aikaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista. No siis me oltii myös viime vuonna ja käytii samois nähtävyyksissäki oli vaa 2 uutta. Johtuen siitä et Joonaksen mummu ja vaari eivät olleet nähneet niitä mitä me olimme. :D Mutta siis epäilen että 3 päivää ei riitä. Meiltä ainakin jäi nähtävyyksiä paljon näkemättä. MUTTA jos haluaa nähdä tuon kultaisen kierroksen, blue lagoon ja keskustaa niin 3 päivää riittää hyvin. :)
   Näkemättä jäi siis paljon vesiputouksia ja muita nähtävyyksiä, eli nähtävää riittää kyllä. :)

   Poista
 3. On Islanti kyllä klassisella tavalla kaunis! Vähän ihmettelen, eivätkö uteliaimmat kastu geysirin purkautuessa, ovat niin lähellä. Olen nähnyt geysirin Kaliforniassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista. Itse olen ihan rakastunut Islantiin. ♥ Kyl siin mun mielest vähä kastuu riippuen missä puolella seisoo. Uii oliks Kalifornias heino geysir? :)

   Poista
 4. Olisihan Islanti upea kohde, sinunkin kuvat niin hienoja. Ehkä vielä jonain päivänä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista. Ja kiitos, kiva että tykkäät kuvistani. Toivottavasti pääset Islantiin vielä joku päivä. :)

   Poista
 5. Kauniita paikkoja ja maisemia. Sitä jaksaa aina ihmetellä vuoria ja niiden kokoa kun on syntynyt Suomessa sisämaassa flattiakin flatimmalla pohjalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista. Juu niin jaksaa ihmetellä vuoria ja niiden kokoa. Aina vaan Islannin luonto saa miettimään kuinka karun kaunista maailmassa voi olla. :)

   Poista

Kommentoithan asiallisesti. Asiattomat kommentit poistetaan.