maanantai 7. elokuuta 2017

Frederiksbergs Haven kautta kotimatkalle

Meillä oli tosi aikainen herätys, sillä huoneisto piti luovuttaa jo kymmeneltä aamulta. Huoneiston luovutuksen jälkeen lähdimme viereiseen puistoon kävelemään. Puisto oli vaan sen verran iso, että siihen olisi tarvinut aikaa paljon enemmän.
Puiston kiertelyn jälkeen suuntasimme keskustaan, jossa söimme vähän välipalaa. Ulkona alkoi näyttämään sateiselta, joten päätimme lähteä kentälle vaikka aikaa olisi vielä ollut keskustassa kiertelyyn. Kentälle päästyä alkoikin sataa kaatamalla vettä.
Lähtöselvitys ei kuitenkaan meidän lennolle ollut vielä auki, joten menimme kentällä Burger Kingiin. Minä tosin taisin olla ainoa joka ei syönyt.


Finnairin lennot Kööpenhaminassa lähtee terminaalista 2, joten syömisen jälkeen suuntasimme tekemään lähtöselvitystä ja viemään laukun bag drop tiskille, jonka kautta turvatarkastukseen ja portille.


Koneena meillä oli paluumatkalla A321 OH-LZA, joka oli sinänsä hauska juttu sillä olin kyseisellä koneella lentänyt viimeksi tasan 2 vuotta sitten.

OH-LZA

Tällä kertaa meidän paikat oli siiven edestä.

Pääsimme koneeseen suht nopeasti ja pian jo rullasimmekin kiitotielle ja kohti Suomea!
Lensimme Malmön, Visbyn ja Tallinnan yli takaisin Suomeen.


Malmö.
Helsingissä haimme vaan matkalaukut ja suuntasimme autolle.


Kööpenhamina on mukava kaupunki, vaikka meille ei nyt parhaimmat ilmat sattunutkaan kohdalle, mutta mennään varmasti vielä uudestaan. 
Kiitos kaikille matkalla mukana olleille, oli tosi kiva matka.

2 kommenttia:

  1. Upeita kuvia olet ottanut!! Ihana kun on tuollaisia matkamuistoja:) Mukavaa alkanutta viikkoa❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ja jep. Mukavaa alkanutta viikkoa myös sinne. ♥

      Poista

Kommentoithan asiallisesti. Asiattomat kommentit poistetaan.