perjantai 4. elokuuta 2017

Köpiksen nähtävyyksiä

Niinkun jo edellisessä postauksessa kerroin osa porukasta lähti shoppailemaan ja me lähdimme Joonaksen kanssa lentokentän reunalle kuvailemaan koneita. Ei hätää tässä postauksessa ei ole yhtään lentokoneen kuvaa, koska ne ovat kaikki edellisessä postauksessa sen takia että kaikkia ei ne kiinnosta.



Olimme kentän laidalla melkein kolmeen asti, jonka jälkeen lähdimme takaisin huoneistoille muiden jo ollessa sielä.
Matkalla hotellille minulle iski jälleen kerran aivan kamala päänsärky, jota on nyt kyllä ollut aika usein.

Hetken lepäämisen jälkeen lähdimme porukalla vesibussilla pienelle merenneidolle, jonka jälkeen kävelimme vielä erilaisia nähtävyyksiä.



Söimme Nyhavnissa, ruoka ei ollut mielestäni kovin hyvää ja kuvaa siitä ei nyt ole sillä laatu on jotain aivan kamalaa ja tarkennus ties missä, joka olisi varmaan kannattanut kuvan otto hetkellä katsoa, no aina ei lomalla kaikkea ehdi.





Allégade 13, Copenhagen

  • Meillä oli Deluxe huoneisto, johon mahtuu 5 henkilöä.
  • Sijaitsee Frederiksbergissä.





Huoneiston + 
  • Iso ja tilava.
  • Hyvä sijainti.
  • Rauhallisella alueella.

Huoneiston -
  • Huoneistossa oli ilmeisesti remontti kesken.
  • Huoneistossa oli myös hissi, jota ei saanut käyttää.
  • Terassi, jonne ei saanut mennä. Huoneistossahan piti olla ulkokalusteet, mutta ne olikin ilmeisesti naapurin.
  • Vieressä baari, josta hieman kantautui melua.
  • Emme nähneet misssään palovaroitinta.

11 kommenttia:

  1. Tosi kivan kokoinen huoneisto kaupunkilomailuun. Harmillista, että remontti oli kesken. Toivottavasti ette kuitenkaan olleet liian korkealla, että hissin puuttuminen olisi ollut häiritsevää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli muuten joo kiva huoneisto, tosin sielä laatikoissa oli kaikenlaista tavaraa (kuten edellisen asukkaan valokuvia..) Huoneistostahan ei netissä ollut kuin yksi ainoa arvostelu, joka sai tietenkin meidän mielikuvituksen iltaisin laukkaamaan. :D
      Ei onneksi, olimme ensimmäisessä kerroksessa yhdet raput siis. Mutta ei ne kamalan mukavia matkalaukun kanssa ole. Vaikka itse mieluiten käytänkin rappusia. :)

      Poista
  2. Pidän kovasti Kööpenhamista, niin pakkohan sitä oli klikata itsensä lukemaan tämäkin Kööpenhamina-juttu. Asuminen siellä tapaa olla kallista, etenkin jos haluaa asua lähellä kaikkea, joten huoneistohotelli on varmaan hyvä vaihtoehto etenkin isommalla porukalla.

    Kysyit myös blogin "parantamisvinkkejä" - ehkä päiväkirjamaisuutta voisi vähentää ja mennä asiat edellä, esimerkiksi listata nähtävyyksiä ja tarjota niistä tietoa, että miten löytyvät tms. Jos mainitsee huonon ravintolan, niin ehkä sen nimenkin voisi mainita, niin muut osaisivat välttää ;-)
    Huoneistohotellit + ja - -listat olivat kivoja - itsekin voisi ehkä niitä joskus käyttää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli eka kerta Köpikses ja kyl sinne vaa haluis käymää uudestaa. Joo huomattii majotust etties et olivat aika hintavia.

      Juu, tost päiväkirjamaisuudest vaa vaikee päästä eroo, kun se on mulle helpoin tyyli kirjoittaa. :) Joo mietin tota kans ite mut en muista yhtää sen ravintolan nimee, joku Nyhavnsis se oli.
      Kiva et tykkäsit huoneistohotellin listast ja käytä ihmees, mä saan sil tapaa parhaiten ilmaistuu mun mielipiteet, välil se lauseen rakentaminen tuntuu niin vaikeelta. :) Ja omasta mielestä tollee näkee kaikist helpoiten mistä toinen ei tykänny hotellis/huoneistohotellis. :)

      Poista
  3. Kööpenhamina on sellainen paikka, jonne aina haluaa uudestaan. Ikävä kyllä hintataso on ihan äärimmäinen. Kaikki maailman parhaat mestat on ylihinnoiteltu, olen usein miettinyt tätä gentrifikaatiota.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo huomasin saman! Toinen paikka johon haluu aina uuestaa on Islanti, varmaa osittain siks et siel on aina jääny niin paljo nähtävää, ettei oo kaikkee ehtiny kerral.

      Poista
  4. Kööpenhaminassa en ole vielä päässyt käymään, mutta ensi vuonna olis suunnitelmissa :) kivan oloinen kaupunki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen, oli joo tosi kiva kaupunki. Meijän aikana ilmat ei vaa ollu parhaimmat, mut ehdottomasti haluun uudestaa. :)

      Poista
  5. Kööpenhamina on lempikaupunkejani ja mukava lueskella siitä. Olen aina majoittaunut hotellissa siellä eli asunvuokraus voisi olla hyvinkin vaihtoehto.

    Kun parantamisvinkkejä kyselit, niin tämä teemasi ei taivu ollenkaan mobiilille, ei ainakaan minun. Eli käytännössä se tarkoittaa sitä, että blogiasi ei pysty lukemaan käytännössä kännykällä ja siinä menettää suuren osan potentiaalista lukijoista. Yleensä blogspotin blogit näkyy moitteettomasti, mutta nyt näen vain pöytäkoneelle tarkoitetun näkymän kännykällä.:-(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kommentinjätön jälkeen vaihtui mobiilinäkymään, erikoista. Voi siis olla yksittäisen istunnonkin ongelma.

      Poista
    2. Jep, suosittelen huoneistohotellin/asunnonvuokraust hinnat vaa on aika kalliita. Jäin miettii ennen ku luin alemman kommentin et mikäköhän siin on, ku aina mul näkyy se mobiiliversio puhelimel. Mut hyvä et sait asian korjattuu. Se voi olla siitäki et jos menit jonkun linkin kautta, jonka oon linkannu koneel ni se menee suoraa tähä tietokone näkymää varmaa? Mut siel alhana pitäis jossain lukee siirry mobiiliversioon ellen ihan väärin muista?

      Poista

Kommentoithan asiallisesti. Asiattomat kommentit poistetaan.