maanantai 18. syyskuuta 2017

Rodoksen saarikierros

Viimeisenä kokonaisena päivänä meillä oli Aurinkomatkojen retki, joka oli nimeltään Rodoksen saarikierros. Tätä retkeä olin itse odottanut eniten.Retken ensimmäinen pysähdyspaikka oli Kamiros, jossa oli raunioita. Opas kertoi että alue oli tuhoutunut maanjäristyksessä.
Cikada

Kamiroksessa meillä oli tunti vapaa-aikaa, jonka jälkeen jatkoimme matkaa näköalapaikalle. Näköalapaikalla oli lyhyt pysähdys, mutta kumminkin kuvia ehti ottaa sopivasti.

Näköalapaikka.Näköalapaikalta jatkoimme matkaa pieneen perheyritykseen, joka valmistaa viinejä ja oliiviöljyjä. Tämän jälkeen meillä oli ruokailu, joka ei sisältynyt retken hintaan eikä ollut siis pakollinen.


Toisiksi viimeinen pysähdyspaikka oli Monolithos linna, jossa meillä oli taas vähän pidempi tauko.
Linnalta lähdimme ajelemaan kohti viimeistä pysähdyspaikkaa itärannikolla. Täällä oli vain puolentunnin tauko, mutta itse koin sen vähän liiankin pitkäksi.


Retken päätyttyä menimme käymään huoneessa pikaisesti ja sitten vaan hotellin altaaseen uimaan. Illalla menimme vielä rannalle katsomaan auringonlaskua. Kävimme vielä viimehetken tuliaisia ostamassa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti. Asiattomat kommentit poistetaan.