tiistai 23. tammikuuta 2018

Viimeinen lomapäivä

Perjantai 10.11.2017

Herättyämme söimme aamupalan ja katseltiin parvekkeelta maisemia, viimeinen päivä Teneriffalla tällä lomalla oli alkamassa.
OH-LZL oli myös tulossa, mutta tänä vuonna meillä ei ollut meno eikä paluumatkalla siis OH-LZL, mutta ei se mitään, kiva oli vaihtelun vuoksi muillakin sharkleteilla lentää.


Lähdimme viimeistä kertaa tällä lomalla altaalle uimaan ja ottamaan aurinkoa, olimme altaalla hieman yli yhteen, jonka jälkeen siirryimme vielä merelle uimaan.
Merellä aallot olivat isoja ja menivät koko ajan pidemmälle rantaan. Saimmekin käydä vähän väliä siirtämässä tavaroitamme kauemmas vedestä. Samalla huvitti katsella miten aallot menivät koko ajan rannalla pidemmälle ja ihmiset siirtyivät kauemmas. :DMereltä tultua kävimme pikaisesti hotellilla suihkussa ja sitten lähdimme ottamaan kuvia, sekä tekemään viimeisiä ostoksia.
Ostosten jälkeen olikin aika suunnata syömään. Otin jälleen ruoaksi grillattua possua ja jälkiruoaksi hedelmäcocktailin.
Kävimme vielä syömisen jälkeen kauppoja kiertelemässä, samalla myös muisti asioita joita oli unohtunut ostaa.

Grillattua possua ja kanarianperunoita♥Ostosten ja syömisen jälkeen olikin aika mennä ottamaan tämän loman viimeinen kylpy, jonka jälkeen vaan pakkasimme tavaroita.
Katselimme vielä illalla parvekkeella upeita salamia, tämä oli ensimmäinen kerta, kun ulkomailla koin/näin ukonilman.
Eikä tämäkään ollut mikään iso ukonilma, mutta kumminkin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti. Asiattomat kommentit poistetaan.