perjantai 5. tammikuuta 2018

Auringonlasku vuorella

Keskiviikko 8.11.2017

Heräsimme puoli 8 aikoihin, teimme aamutoimet ja lähdimme rannalle ottamaan aurinkoa. Olimme hetken rantatuoleissa ja mietimme, että repäistään kerrankin ja otetaan aurinkotuolit, vaikka maksavat. 
Ennen kun tuoleista tultiin edes rahastamaan rupesimme miettimään jaksammeko kumminkaan olla koko rahan edestä tuoleissa. Joten päätimme siirtyä enemmin hotellin altaalle ja ilmaisille tuoleille.


Olimme 3 asti altailla, jonka jälkeen hieman välipalaa ja lepäämään.
Otin myös parvekkeelta kuvia, sillä aikaa kun äiti ja isä lähti käymään kaupassa. Kirjoitin samalla myös kirjekavereille kortteja.
Kun vanhemmat tulivat takaisin, lähdimme läheiselle vuorelle katsomaan auringonlaskua. Vuorelta oli kauniit maisemat Los Cristianokseen ja Playa de las Americasiin. Vuorelta palasimme takaisin hotellille 19 aikoihin, kävin vielä pikaisesti kuvaamassa hotellin allasalueen iltavalaistuksessa.


Lepäsimme hotellihuoneessa hetken, jonka jälkeen lähdimme syömään. Söin taas kerran grillattua possua, joka oli todella hyvää.
Syömisen jälkeen kävimme vielä äidin kanssa kahdestaan ostoksilla. Ostoksilla käynnin jälkeen hotellille kylpyyn ja nukkumaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti. Asiattomat kommentit poistetaan.