torstai 29. marraskuuta 2018

Risteily M/S Mariellalla

Oltiin 27-29.9.2018 risteilyllä M/S Mariellalla. Hyttinä meillä oli tällä kertaa B4T, joka on siis neljän hengen sisähytti.


Menimme tuttuun tapaan kannelle kuvaamaan ja katsomaan Silja Symphonyn lähdön. Hetken aikaa olimme myös katsomassa, kun lähdimme satamasta.

Silja Symphony


Koska meillä ei ollut oikein nälkä, päätimme mennä vain jälkiruoalle ja kaakaolle. Syömisen jälkeen menimme katsomaan yllätysohjelmaa.Aamulla tuttuun tapaan aamiaiselle, jonka jälkeen mentiin hetkeksi kannelle nauttimaan syksyisestä saaristosta ja kuvaamaan vastaantulevat Baltic Princess, sekä Viking Grace.


Victoria

Baltic Princess

Viking Grace

Tukholmaan saavuttua, emme jaksaneet lähteä vanhaan kaupunkiin. Jäimme sataman alueelle kuvailemaan Mariellaa.


Mariella ♥
Laivaan palasimme aika pian takaisin, menimme hyttiin hetkeksi lukemaan. Hieman ennen 14.00 menimme jo perinteeksi muodostuneeseen makeisbingoon.

Viking Cinderella ja Birka Stockholm

Kävimme kuvaamassa auringonlaskun, joka oli kaunis. Ahvenanmaalle saavuttua perinteisesti kannelle katsomaan ja kuvaamaan Rosella ja Silja Symphony, tällä kertaa olimme vain yläkannella katsomassa.


Rosella

Silja Symphony

Aamulla meidän piti mennä katsomaan kannelle ennen saapumista, mutta eksyttiinkin tutun kanssa juttelemaan, jossa oltiinkin melkein satamaan tuloon asti.


Mariella

Kiitos Mariellan miehistölle ihanasta matkasta. 

2 kommenttia:

  1. Tulee aina vähän ikävä Tukholmaa, kun lukee risteilypostauksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tukholma on kyl kiva paikka, tekee itelki vähä mieli laivalle. :)

      Poista

Kommentoithan asiallisesti. Asiattomat kommentit poistetaan.