torstai 27. joulukuuta 2018

Gran Canaria, päivä 1

Lauantai 1.12.2018

Heräsimme 2 aikoihin yöllä ja lähdimme kohti Helsinki-Vantaan lentokenttää. Kentällä teimme lähtöselvityksen, veimme ruumaan menevät laukut Bag Drop tiskille ja menimme turvatarkastukseen.

Suurin osa tämän matkan kuvista on otettu puhelimella, sillä kävi niinkin surkeasti että kamera unohtui kaikessa kiireessä kotia.

Kaikissa Gran Canaria postauksissa ajat ovat paikallisia aikoja.

OH-LZK

Koneena meillä oli Finnairin A321-231 OH-LZK ja oli kiva päästä pitkästä aikaa lentämään pidempää kuin 1-2 tunnin lentoa.
Noin 2 ja puolen tunnin lentämisen jälkeen alkoi turbulenssi, jonka ennustettiin kestävän pahimmillaan 2 tuntia. Ei onneksi kestänyt niin pitkään.


Olin etukäteen tilannut lastenaterian, sillä yksikään aikuisten ruokavaihtoehdoista ei minua miellyttänyt ja nykyään kun aikuinenkin voi ostaa lastenaterian niin on tosi hyvä juttu. Ruoka koneessa oli tosi hyvää ja oli kyllä parempi vaihtoehto kun juustomunakas.

Lento meni suht nopeasti ja sain onneksi vähän nukuttuakin koneessa, sillä yöunet jäi vähän lyhyiksi.
OH-LZK

Laskeutumisen jälkeen haimme ja laukut ja satuin huomaamaan, kun joku suomalainen otti epähuomiossaan minun laukun. Äiti meni sitten sanomaan, että tämä on kylläkin meidän laukku ja saimme laukun onneksi. Myöhemmin huomasimme, että kyseisen pariskunnan laukku oli ihan eri värinenkin..


Kun olimme saaneet laukut menimme oppaiden luo, jotka opastivat meidät oikeaan bussiin. Hotellille sisäänkirjautumisen jälkeen ja huoneeseen päästyä lähdimme ostamaan välipala ja aamupalatarvikkeita.


Välipalan jälkeen otimme pienet päiväunet, jonka jälkeen lähdimme kiertelemään Playa del Inglésiä.
Kävimme kaupoissa, sekä Maspalomasin dyyneillä.
Dyyneiltä menimme hotellin kautta Kuparipannuun syömään, joka on siis suomalainen ravintola Playa del Inglésissä, ruoka oli tosi hyvää. Syömisen jälkeen hotellille ja kylvyn kautta nukkumaan.


Hotellin toinen allasalue illalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti. Asiattomat kommentit poistetaan.