tiistai 12. maaliskuuta 2019

Gran Canaria, päivä 7

Perjantai 7.12.2018

Herättiin 8 aikoihin, söimme aamupalan ja lähdimme hotellin ilmaisella bussikuljetuksella rannalle. Bussi vei Maspalomaksen rannalle, me halusimme kuitenkin Inglesin rannalle, joten olimme Maspalomasin rannalla hetken, ennen kuin lähdimme taksilla Inglesin rannalle.Otimme rannalla pari tuntia aurinkoa, ennen kuin lähdimme kiertelemään rannan krääsäkauppoja.
Saimme jonkun verran ostoksia tehtyä ja päätimme lähteä taksilla takaisin hotellille viemään ostokset.
Menimme respaan vielä kysymään voisivatko he tilata meille taksin, sillä lääkäri halusi vielä tarkistaa kunnon ennen lähtöä.


Tulimme hotellille välipalalle, menimme ostamaan allasbaarista ranskalaiset. Kuvassa oli lautasellinen ranskalaisia 4€. Mutta positiivisena yllätyksenä saimmekin ison mukaan otettavan laatikollisen ranskalaisia, kerrankin näin päin! Nälkä ainakin lähti, ei kyllä kaikkea jaksettu syödä vaikka puoliksi söimmekin ne äidin kanssa.
Suuntasimme myös hotellin altaaseen uimaan, kun lääkäri antoi siihen luvan! (kunhan ei sukella)Uimisen jälkeen lähdimme dyyneille kuvaamaan auringonlaskua. Auringonlaskun jälkeen palattiin parin kaupan kautta takaisin hotellille.

Hotellilla katsoimme Aurinkomatkojen lomakansiosta kotiinlähtöaikataulun ja samalla huomasimme allasalueen aukioloajan. Huomasimme että uima-altaat ovat käytössä 20.00 asti, joten päätimme vielä lähteä iltauinnille!

Uinnin jälkeen kylpyyn ja pakkaamisen jälkeen nukkumaan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti. Asiattomat kommentit poistetaan.