keskiviikko 27. maaliskuuta 2019

Gran Canaria, päivä 8

Lauantai 8.12.2018

Heräsimme 6.45, sillä huoneet piti luovuttaa 8 mennessä. Katsoin heti herättyä mikä kone meillä on ja voi sitä riemun ja onnen määrää, kun näin että se on OH-LZL, eli lempikoneeni!  ♥
Luovutimme huoneen hieman vaille 8 ja jäimme hotellin aulaan odottamaan hetkeksi.

Noin. 25 yli menimme ulos ja bussi tulikin heti, meillä oli taas Aurinkomatkojen oma bussi.
Haimme vielä muilta hotelleilta matkustajia, ennen kuin aloitimme matkan kentälle, ajoaika oli 20 minuuttia.


Kentällä saimme kerrankin käyttää priority lähtöselvtystä ja olimmekin jonossa toisena, joten lähtöselvitys oli todella nopea. Lähtöselvityksen jälkeen menimme turvatarkastuksen kautta viimehetken ostoksia tekemään.


Menin kuvaamaan meidän koneen saapumisen ja aloin olemaan innoissaan, kun pääsin pitkästä aikaa lentämään lempikoneella.

OH-LZL ♥Koneeseen pääsin toisena vähän yli 11 ja ilmaan nousimme 11.51, eli hieman myöhässä, mutta ei se mitään!Lento meni hyvin, hieman oli turbulenssia ja turvavyövalo olikin hetken aikaa päällä. Mutta ei niin paljoa, kun menomatkalla.
Ruokakin maittoi paluumatkalla paljon paremmin ja söin pitkästä aikaa kaiken.


Loppulento menikin kuvaillessa maisemia ja auringonlaskua. Auringonlasku ei ollut kovin kummonen tällä kertaa.
Helsinkiin laskeuduimme 19.45, eli ihan aikataulun mukaisesti. Laukkuja saimme odotella todella kauan ja ehdimmekin ajankuluksi vitsailla, että laukut jäi vielä ottamaan aurinkoa. Laukut tuli vasta 20.47, mutta eipä meillä ollut onneksi mihkään kiire.Joonas oli meitä vastassa, joten menimme autolle ja lähdimme ajamaan kotia kohti. Ihana lomamatka takana, vaikkakin tuli sairastettua lähes koko loma. Kameran unohtuminen tietenkin kaiken muun ohella harmitti koko loman. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti. Asiattomat kommentit poistetaan.