sunnuntai 7. huhtikuuta 2019

Takaisin Teneriffalle ♥

Torstai 7.2.2019

Heräsimme 1.20 ja 2 aikoihin lähdimme ajamaan kohti Lentoparkkia. Lentoparkista menimme bussilla kentälle, teimme lähtöselvityksen ja veimme ruumaan menevät laukut bag drop-tiskille.
Turvatarkastuksen jälkeen menimme aamupalalle, jonka jälkeen mentiin kuvaamaan meidän konetta, joka oli Finnairin A321-231 OH-LZH.

OH-LZH

Aika pian pääsikin jo koneeseen ja sain ikuistettua hyvin lumisateen koneen ikkunasta, oli myös mukava ajatella, ettei kohta enään tarvi tarpoa lumessa, vaan voi vain nauttia ja unohtaa kaikki arjen stressit.
Ennen lähtöä oli myös jäänpoisto, joka olikin ensimmäinen kerta kun kanarialle lähtiessä oli jäänpoistoa, ollaan yleensä lähdetty niin aikaisin marras-joulukuussa jolloin ei ole vielä sitä tarvinut.



Lentoaika oli 6 h ja 40 minuuttia, ensimmäistä kertaa oli noin pitkä lentoaika. Yleensä se on meidän tuurilla ollut aina alle 6 tuntia, joten oli kivaa vaihtelua.
Olimme tilanneet ateriat molemmille lennoille etukäteen, vaihtoehtoina olisi ollut juustomunakas ja jotain muita, joista en tykännyt, joten otin sitten lastenaterian.






Teneriffalle laskeuduimme n.40 minuuttia myöhässä euroopan päällä olevien kovien vastatuulien takia.



Koneesta poistuttua suuntasimme hakemaan matkalaukkujamme, jonka jälkeen menimme oppaiden luo, jotka ohjasivat meidät oikeaan bussiin.


Hotellina meillä oli jälleen kerran Parque la Paz ja saimme huoneen samantien. Lähdimmekin melkein heti käymään kaupassa, jonka jälkeen lähdimme altaaseen uimaan. Uimisen jälkeen hetkeksi lepäämään.




Lähdimme rannalle kuvaamaan ja katselemaan aaltoja, sekä nauttimaan lämmöstä. Rannalta menimmekin suoraan syömään ja sieltä auringonlaskua katsomaan. Hotellille palasimme kaupan kautta, otimme myös allasalueesta kuvia. Huoneeseen päästyä menimme aika pian nukkumaan, sillä oli erittäin pitkä päivä takana.




2 kommenttia:

  1. Ihanat kuvat ja niin upeita näkymiä! Teillä on ollut huippu reissu! Mukavaa alkanutta viikkoa❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, joo noi Playa de las Americasin maisemat on ihania. Oli ihan mahtava reissu. Kiitos samaa myös sinne. ♥

      Poista

Kommentoithan asiallisesti. Asiattomat kommentit poistetaan.