perjantai 25. lokakuuta 2019

Lento Kreetalle

Torstai 3.10.2019

Heräsimme 1.45 aikoihin ja aika pian lähdimmekin ajamaan kohti Lentoparkkia. Lentoparkissa olimme n. 2.45 ja menimme ensimmäisellä bussilla kentälle. 
Kentällä teimme tarvittavat asiat ja menimme turvatarkastuksen kautta aamupalalle.

OH-LZI

Aamupalan jälkeen menimme portillemme ja huomasimme että meillä on koneena OH-LZI, eli Finnairin A321-231.


Koneeseen pääsimme suht nopeasti ja 6.05 lähdimme kohti Chaniaa.Alussa oli hieman pientä turbulenssia, jonka takia tarjoilua sai hetken odottaa. Olen sen verran nirso, että söin aamupalan sijaan lastenaterian, joka oli pasta bolognese.
Lento kesti 3h 55 min ja sujui aika nopeasti. Laskeutuessakin oli turbulenssia, vähän enemmän kun noustessa.
Laskeutuessa oli myös upeat maisemat ja laskeuduimme Chanian lentokentälle 9.57.


Kentällä odotimme matkalaukut ja lähdimme oppaiden luo. Opas ohjasi oikeaan bussiin, tällä kertaa bussissa oli n. 50 ihmistä ja kaikki tuli meidän kanssa samaan hotelliin. (Maleme Imperial, hotellista tulee erikseen postaus)


Kävimme pikaisesti kaupassa ostamassa pyyhkeet, jonka jälkeen menimme uimaan hotellin altaaseen. Uimisen jälkeen menimme syömään välipalaa ja isompaan kauppaan ostamaan aamupala tarvikkeet. Kaupasta tultua menimme suoraan uimaan hotellin altaaseen, sekä pikaisesti kävimme myös meressä. Testasimme myös hotellin sisäaltaan.Uimisen jälkeen mentiin kuvailemaan ja syömään hotellin ravintolaan, jossa oli ihan super hyvää ruokaa.
Syömisen jälkeen suihkuun ja nukkumaan. Pitkä, mutta ihana päivä takana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti. Asiattomat kommentit poistetaan.