perjantai 8. marraskuuta 2019

Pala aitoa Kreetaa retki

Perjantai 4.10.2019

Heräsimme hieman ennen 7, söimme aamupalan ja katseltiin parvekkeelta auringonnousua. Hieman ennen 8 lähdettiin retkipysäkille bussia odottamaan.
Olimmekin ensimmäiset bussissa, joten n. tunti ennen virallisen retken alkua kyydissä.


9 aikoihin lähdettiin kohti ensimmäistä pysäkkiä, joka oli Gavalochorin kylässä, jossa voitiin tutustua halutessa pienellä sisäänpääsymaksulla (2€) perinne museoon.
Kylässä oli myös leipomo-kahvila, jossa otettiin aamupalaa.


Toinen pysähdys oli Agios Georgioksen luostarissa, johon pääsi myöskin (2€) sisäänpääsymaksulla.
Me jäimme kumminkin vain pihalle kuvailemaan ja näimme samalla lampaita tai vuohia.Agios Georgioksen luostari.

Kolmas pysähdys oli kreetalaisella viinitilalla. Tämä ei ollut itselle niin kiinnostava pysähdys, mutta ihan ok.
Viinitilan jälkeen menimme lounaalle Kournas-järven yläpuolelle.Syömisen jälkeen menimme vielä Kournas-järven rannalle, jossa oli vapaa-aikaa. Näimme myös, kun sammutus helikopteri haki järvestä vettä.Viimeinen pysähdys oli Georgiopolin kylän aukiolla, jossa oli vapaa-aikaa. Me käveltiin meren rantaan kuvailemaan ja näimme myös eukalyptus puita. Vapaa-aikaa täällä oli 40 minuuttia, ihan riittävä ainakin meille.


Georgiopolin kylän jälkeen lähdettin kohti hotelleja. Koska tulimme bussin kyytiin ensimmäisenä, jäi myös meidän hotellin pysäkki viimeiseksi.
Hotellilla pieni hetki lepoa, jonka jälkeen uimaan. Aika pian uimisen jälkeen menimme syömään ja sieltä suoraan kaupan kautta takaisin hotellille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti. Asiattomat kommentit poistetaan.