maanantai 17. elokuuta 2015

Kesä 2015

Moikka!

Ajattelin kirjoittaa, nyt pienen koosteen kesästä. Vaikka tää kesä ei nyt ollu mikää kovin lämmin, ni pakko kyl myöntää, et tää oli kyl varmaa paras kesä! Lopussa on vähän kuulumisia.

Tähän kesään mahtui paljon matkustelua, sekä lentokoneella, että laivalla.

Koska olen jo tehnyt näistä postaukset, mainitsen vain parilla sanalla tässä. (:
Kesän alussa teimme risteilyn Tukholmaan Viking Linen Mariellalla. Ennen Tallinnan keikkojen alkua. Nautimme kesäisen lämpistä ilmasta, kävelimme Globenille asti. Emme menneet kyytiin tällä kertaa, mutta ensi kerralla kun menemme Ruotsiin olisi tarkoitus mennä.

Teimme myös risteilyn Viking Gracella Premium hytissä.


Kesään mahtui mm. Kolme Mariellan 6 tunnin risteilyä Tallinnaan ja yksi Gabriellan samanlainen. Tarkoitus oli mennä molempiin kaksi kertaa, mutta asiat vähän muuttuivat ja meni lopullisesti maku koko Gabriella laivaan. :/  No mut ei siit sen enenpää..
Kaikki 6 tunnin päiväristeilyt oli tosi kivoja ja toivat sopivan tauon loman keskelle.

Kävimme myös Tallink Shuttlella päiväristeilyllä, jossa meno ja paluu oli Starilla. Aika pian tämän matkan jälkeen kävimme hotellimatkalla Tallinnassa. Tallink Express hotellissa, laivoina oli menomatkalla Superstar ja paluumatkalla Star.


Tänä kesänä meillä olikin neljät rippijuhlat. Kaksi oli samana päivänä, joten meni kokonainen päivä niihin. Mutta oli kyllä kivat rippijuhlat kaikilla, kivointa oli nähdä pikkuserkkuja pitkästä aikaa. (:


Kävimme myös todella hyvän ystäväni kanssa Oulussa yhdellä "kaverilla." Oli todella kiva matka, teimme kyseisen matkan lentokoneella, koska rakastamme lentämistä, eikä houkuttanut istua 9 h bussissa/junassa.
Samalla toteutui yksi pitkäaikainen haaveeni. Lentää kesällä ja nähdä maisemia yläilmoista. Seuraavan kerran lennänkin uudella A350 XWB koneella. Kyseessä on siis Finnairin testilento, siitä tulee sitten jossain vaiheessa postausta. (:


Viimeinen opiskeluvuosi on lähtenyt vihdoinkin käyntiin ja keväällä edessä häämöttää valmistuminen ja tutkintotodistus! 
Koulun alku on sujunut hyvin meidän luokka yhdistettiin toisen luokan kanssa. Meidät on kumminkin valinnaisaineiden perusteella jaettu vielä eri luokkiin, joten olemme kaverin kanssa meidän luokan ainoat valinnaisaine tunneilla. Taisimme olla ainoat, jotka emme ottaneet a la cartea. :DMiten teidän koulut/opiskelut on lähteneet käyntiin? 
Onko edessä valmistuminen vai vielä muutama vuosi koulua?
Oletteko lukiossa vai amiksessa? 
Millainen teidän kesä oli?

8 kommenttia:

 1. Kiva kesä sulla! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos sulle, oli paras kesä ikinä! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi, ilman sua tää kesä ei ois ollu mitää ! ♥

   Poista
 3. Oisit vaan suoraan sanonut et mikä oli suurin syy siihe ettet ottanu toista Gabii kesälle. Mut oikeastaan ei mua haittaa tippaakaan et jos jatkat muilla Tukholman-laivoilla.

  Itellä oli kans yks parhaimmista kesistä, toi juhannus meni monesta syystä vähän erilailla kun olin toivonut. Jos oisin saanu päättää ni oisin perunu koko matkan sillä koko reissussa ei hirveästi mitään erityistä ollut.

  Mut hyvää jatkoa tasapuolisesti kaikille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo se syy, on kivempi vaa mennä Mariellal ku sielt tuntee ihmisii. Sen takii ei innostanu kauheesti Gabriella, ku ei siel oo ku pari.

   Kiitos samoin sulle :)

   Poista

Kommentoithan asiallisesti. Asiattomat kommentit poistetaan.