lauantai 22. elokuuta 2015

Lauantai 22.8.2015

Mooi! 


Elokuu on mennyt todella nopeasti ja ensi viikko jo elokuun viimeinen kokonainen viikko. Pian onkin jo syksy. Tykkään syksystä, koska puut ovat kauniin värisiä.
Olimme perheen kanssa tänään eläinlääkärissä, edellisestä kerrasta onkin jo aikaa. (: 
Kävimme samalla parissa kaupassa ja nyt jos joku alkaa epäilemään niin ei me emme ikinä jättäisi koiraa kuumaan autoon, vaan aina joku jää sen kanssa jolloin voi olla ikkunat ihan auki ja tarvittaessa pääsee kävelemään ulos! (: 
Kodinterraan, kun oltiin menossa äidin kanssa huomasimme ovella ison kyltin, jossa luki että lemmikkieläimet on tervetulleita kauppaan, joten haimme koiran ja iskän autosta ja menimme koko porukalla kauppaan. 
Dödö osasi jopa käyttäytyä kaupassa, vaikkei ole tuollaiseen paljoa tottunut. ♥ :D 


RTV-kaupasta löysimme tälläisiä ihania kontaktimuoveja. Noita oli montaa erilaista, mutta minun ja äidin silmään nämä näyttivät parhaalta. Eivät ole siis mitän kouluvihkoja, vaan ihan vapaa-ajan. Kaksi noista vihkoista on varattu lomamatkoille, voi sitten kirjoittaa muistiinpanoja tarpeen tullen jos joskus menee. 


Kaverini Antin ehdotuksesta kirjoitan vähän meidän koirasta tähän. Kysyä saa toki, jos jokin asia jää vaivaamaan mieltä/en muista kertoa. 
Meillä on siis yksi koira, Dödö. Dödö on rodultaan jackrussellinterrieri ja on 11-vuotta vanha. Virtaa täynnä oleva koira, ei uskoisi 11-vuotiaaksi. :D 
Monet kaverini ovat luulleet Dödöä urokseksi, mutta Dödö on narttu. Dödöllä on ollut yhden kerran pentuja. 5 pentua, joista 1 lopetettiin heti, vääntyneen jalan takia. Emme ottaneet yhtään pentua, mutta näin jälkeenpäin olen aina miettinyt, kuinka ihanaa olisi, jos yksi olisi jäänyt. No mutta ei voi mitään! (: 
Dödöllä on maailman ihanin luonne! Ei ole koskaan purrut ketään, jos vahingossa leikin yhteydessä näykkäsee, niin tulee heti nuolemaan silleen "anteeksi" 


Hyvää syksyn jatkoa kaikille! ♥ 

6 kommenttia:

Kommentoithan asiallisesti. Asiattomat kommentit poistetaan.