sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Kuulumisia!

Mooi!

Ihan ensiksi haluan kiittää 103 tykkäyksestä blogin facebook sivuilla. Kiitos paljon kaikille tykkääjille ja blogini lukijoille! (:

Ei ole tässä vähään aikaan tiedossa matkoja, joten ajattelin pienen kuulumispostauksen viime vuoden kesän kuvilta. Nämä lentokoneiden kuvat on otettu eilen, kun pihaltamme kuvailin Aasiaan meneviä koneita, Finnair ja Japan Airlines. 
Oli kiva, kun oli melkein pilvetön taivas ja näki koneet hyvin. Vähän tekee mieli Helsinki-Vantaalle kuvaamaan koneita, mutta onneksi ennen koulun alkua käytiin kuvailemassa koneita. Voin niistä joskus kun on enemmän aikaa tehdä jonkulaisen kuvapostauksen.




Japan Airlines

Olimme vuosi sitten kesän lopussa neljä päivää Ahvenanmaalla ja tässä yksi kuva sieltä, jossa Turun laivat saapumassa Maarianhaminaan. Haluaisitteko Ahvenanmaan matkasta kuvapostauksen? Sieltä löytyy paljon kuvia. (:


Kävimme myös Pyhä-Häkin kansallispuistossa Saarijärvellä. Kävimme vanhalla ja uudella isolla puulla. Kiersimme siis sellaisen pienen lenkin metsässä. Suunnilleen puolessa välissä matkaa kuului epämääräistä murinaa, en tiedä oliko karhu vai hankasivatko puut vaan toisiaan. :D 






Vanha iso puu. Tämä oikeanpuolimmainen, jonka
juurella näkyy vähän kylttiä.



Reitti kulki tämän puun ali. :D 



Oletteko te käyneet kansallispuistoissa? Missä päin?

2 kommenttia:

  1. Ite en ole käyny missään. Lähellä on Linnasaari ja sinne mennään vesiteitse. Suosittelen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, pitää kattoo jos liikkuu Linnasaaren lähellä joskus. :)

      Poista

Kommentoithan asiallisesti. Asiattomat kommentit poistetaan.