tiistai 29. syyskuuta 2015

Syksy

Syksy on ihana vuodenaika, rakastan niitä syksyisiä värejä, sekä risteilylle lähtiessä laiva keinuu usein tai on myrskyä. Vaikka syksyllä ei kauhean usein ole enään lämmin on se ihana vuodenaika silti. ♥
Meidän pihassa on aika paljon vaahteroita, ne ovat syksyisin todella upean värisiä. Ei nyt valitettavasti ole, kun tämä yksi kuva. Mutta ehkä jossain postauksessa saattaa olla lisää. 

Olimme torstaina M/S Finlandialla 6 tunnin miniristeilyllä. Otimme 8.30 lähdön, joten olimme 14.30 takaisin Helsingissä. Minulla oli hieman kipeä ja väsynyt olo. Mutta teen tuosta matkasta ehkä jonkulaisen kuvapostauksen/koosteen. 
Aamulla kouluun lähtiessä olikin kurkku kipeä ja muutenkin kipeä olo, joten menimme käymään terveyskeskuksessa ja sain perjantain sairaslomaksi. No olo ei ollut parantunut vielä maanantainakaan, joten kävin hakemassa lisää sairaslomaa. Katsoo nyt jos torstaina pääsisi kouluun. 


Olen viimeaikoina taas innostunut neulomaan ja virkkaamaan. Tässä alempana näkyy virkkaamiani töitä, mietin olisiko kenelläkään kiinnostusta ostamaan jos alkaisin tekemään noita myyntiin? Kommenttia vaan alle jos kiinnostaa itselle tai sukulaiselle tuollainen. Olisi kiva muutenkin saada kommenttia koko ajatuksesta. 

Pupu

Noita, pupu, hiiri ja kilpikonna.
Tuosta hiirestä en ole ihan varma onko minun tekemä, mutta
jos on niin on aika ensimmäisiä töitäni.

Noita ja pupu. Noidan silmät vähän epäonnistuivat.

Kilpikonna.

Noita.

Pupu.

Pupu

10 kommenttia:

  1. Söpöjä. Paljo pyydät tollasista? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, en vielä tiedä. Mutta en kovin paljoa ajatellut. :) Riippuu vähän tuleeko yhtään kiinnostunutta ostajaa edes. :)

      Poista
  2. hienoja tekeleitä oot saanut aikaa :) Finlandian postausta odotellessa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, eiköhän se tule ensiviikon aikana viimeistään. Ajattelin jos yrittäisi näin alkuun 1 postaus viikossa. En kumminkaan tee tästä pakkoa, jos ei ole kirjoitettavaa, niin ei tule. :)

      Poista
  3. Söpöjä käsitöitä ja kuvat ovat kauniin syksyisiä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ensimmäistä kertaa muokkasin kuvia ! :D

      Poista
  4. Oot kyllä niin taitava noissa ja rakastan sitä sun lahjaa ♥
    Kiva postaus muutenkin ja mäkin tykkään syksystä. Se on ehkä jopa mun lempivuodenaika. Hienoja kuvia, pitäis itsekin kuvaa esim. pihalla mut ei vaan koskaan tule mieleen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, kiva ku tykkäit siit. ♥ :)
      Kannattaa käydä kuvailemas pihal, tulee ihanan syksysii kuvii :)

      Poista

Kommentoithan asiallisesti. Asiattomat kommentit poistetaan.