maanantai 28. maaliskuuta 2016

Lanzarote, päivä 8

Heräsin 8 aikoihin Joonakselta tulleeseen viestiin, että meidän koneemme oli vaihtunut OH-LZL. Aluksi piti siis olla OH-LZK, mutta tämä vaihto kävi minulle enemmän, kun hyvin ! kutsun Leeviksi kyseistä konetta, ja se on minun lempikoneeni. Mikäs sen parempi herätys olisikaan? :)

OH-LZL

Luovutimme huoneen 9.30, jonka jälkeen menimme lukemaan Aurinkomatkojen kansiota, josta tajusimme että olimme katsoneet bussin lähtöajan vähän väärin. Bussin aikataulu meidän hotellilla oli 10.50. :D  Kävimme pyytämässä huoneen avaimen takaisin ja menimme huoneeseen hetkeksi istuskelemaan ja nauttimaan parvekkeelle viime hetken auringonotosta. 10.20 teimme uuden yrityksen ja menimme odottamaan bussia.

OH-LZL
10.50 aikoihin Aurinkomatkat soitti, että bussi on n. 20 minuuttia myöhässä ja pyysivät meitä ilmoittamaan muille pysäkillä olijoille. Mutta eihän se haitannut mikäs siinä auringossa seisoessa, lentokentällä kumminkin hirveät jonot lähtöselvityksessä, että enemmin sitä auringossa odottelee.


Lentokentällä saimme kumminkin aika kauan odottaa, teimme lähtöselvityksen ja menimme turvatarkastukseen. Turvatarkastuksesta päästyämme kello olikin sen verran että boarding oli jo aika lähellä alkaa, no teimme viime hetken ostokset nopeasti, vessaan ja portille. Portilla sitten odottelimmekin aika kauan sillä koneeseen nousun piti alkaa 12.45, mutta koneeseen pääsikin vasta 13.20. Koneen piti lähteä 13.15, mutta päästiin lähtemään 14.20.OH-LZL ♥


 • Otin tälläkin matkalla nousuista ja laskuista videoita, joten Lanzaroten nousun pääsette katsomaan tästä.


Meillä oli välilasku n. 3 tunnin lentämisen jälkeen Ranskan Bordeauxissa. Siellä tankattiin kone, jossa kestikin vähän yli puolituntia. Bordeauxiin laskeutuessa oli turbulenssiä ja lasku aika pomppuisa, purseri kuuluttikin "putosimme juuri Ranskaan" jolle koko kone tietenkin repesi. Tankkauksen jälkeen matka jatkui kohti Helsinkiä.
Ryanair 

Portugalin rannikkoa.

 • Ranskaan laskeutumisen pääsette katsomaan tästä.
 • Ja nousun pääsee katsomaan tästä.Lentoaika Bordeauxista Helsinkiin oli n. 3 tuntia ja 10 minuuttia.
Helsinkiin laskeutuminen piti olla 22.25, mutta laskeuduimme yli tunnin myöhässä eli 23.33.
Oli pitkä, mutta ihana lento ja ennen kaikkea ihana matka, purserikin oli sama, kun Teneriffalta tullessa, vielä ihme ja kumma muistikin minut.

Koska oli jo aika pimeää ei tullut enään paljon kuvia koneesta otettua, joten pistän tähän väliin pitkin lentoa otettuja kuvia.
 • Helsinkiin laskeutumisen pääsee katsomaan tästä.
 • Tein lomasta myös koostevideon, jonka pääsette katsomaan tästä. 
Toivottavasti tykkäsitte Lanzaroten matka postauksista ja ehkä saitte pieniä vinkkejä minne mennä Lanzarotella. Vastaan mielelläni kysymyksiin.

6 kommenttia:

 1. Kivoja postauksia on nää Lanzarotet ollu :) Ja onneks sain kertoo et kone vaihtu, ni teil tuli paras kotimatka! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. :) Niinpä, vaik oishan se OH-LZK ollu myös kiva testaa. No sit ku siihen joskus pääsee jos pääsee, ni on kaikil Finnairil sharkleteil lennetty ♥ :3 Mut oli kyl ihan huippu paluumatka. ♥

   Poista
 2. Tosi kiva postaus ja hienot kuvat!

  VastaaPoista
 3. Näitä kertomuksia lukee sekä katselee kuvia tosi mielellään. Hienosti kootut postaukset. Kiitos näistä! Tulee itselle matkakuumetta... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. :) Jep, niinhän näist tulee, jopa itelle. :D

   Poista

Kommentoithan asiallisesti. Asiattomat kommentit poistetaan.