perjantai 16. maaliskuuta 2018

Päiväristeily Tallinnaan

Heti alkuun pahoittelut kuvien laadusta. 

Sain Porvoon Teliakaupasta etukortin Viking XPRS,ille. Päätimme käyttää sen perheen kesken ja lähteä Tallinnaan. 
Satamassa olimme hyvissä ajoin odottelemassa laivaan pääsyä. Edellisestä kerrasta Viking XPRS,illä oli melkein 2 vuotta, joten olihan se jo aikakin mennä pitkästä aikaa.

Gabriella

Silja Serenade

Menimme heti ensimmäisenä kahvilaan, syömään aamupalaa. Aamupalan jälkeen lähdimme aika pian kannelle vähän kuvailemaan. Suurin osa kansista oli rajattu naruilla joten ei oikein päässyt mistään ottamaan kunnon kuvia, aina oli joko naru tai lasi edessä. Löysin yhden pienen aukon kumminkin mistä sain kuvattua ilman, että lasi olisi edessä.

Silja Serenade ja Gabriella


Kannella kuvailemisen jälkeen siirryimme 6 kannen peräosaan oven viereen odottamaan näkyisikö abiristeilyä tekevää Mariellaa ja näkyihän se! Hyvää kuvaa ei oikein saanut, mutta parempi tämäkin kun ei mitään.

Mariella

Tallinnassa kiertelimme pari vaatekauppaa ja tuli tehtyä löytöjäkin. Vaatekaupoissa kiertelyn jälkeen päätettiin pikaisesti käydä vanhassakaupungissa, jonka jälkeen mentiin D-terminaalin viereiseen kauppakeskukseen katsomaan löytyisikö mitään.


Kaupoissa käynnin jälkeen alkoikin kello olla sen verran, että alkaa olla aika palata takaisin laivalle. Tällä kertaa Viking XPRS,in maissaoloaika oli sopiva, että alkoi olla aika
kylmä eikä siellä kauaa viihtynyt.

Viking XPRSLaivassa suuntasimme suoraan keulaan istumaan. Kävimme myös hakemassa ruokaa, itse otin lohta ja ranskalaisia, mutta en tiedä johtuiko flunssastani vai oliko ruoka vain mautonta. (varmaan flunssasta johtuvaa)


Istuimme keulassa Mariellan vastaan tulemiseen asti. Tällä kertaa Mariellalla oli Goom-risteily, joten se suuntasi Tallinnaan ja sen edustalle pyörimään. Oli kiva saada myös paluumatkalla Mariellasta kuva, vaikkei sekään mikään paras laadultaan ole.
Tykkäsin satamasta lähtiessä kuvata ja katsella auringonlaskua, se on vaan aina niin kauniin näköistä. ♥
Finlandia

Mariella

Kiitos äidille ja isälle seurasta ja Viking XPRS,in miehistölle mukavasta matkasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti. Asiattomat kommentit poistetaan.