keskiviikko 18. huhtikuuta 2018

Kuopio 15-20.3.2018

Tätä matkaa olin kaverini kanssa odottanut jo todella paljon, lähdin siis kirjekaverini luo Kuopioon pitkästä aikaa. Oli aivan älyttömän ihana nähdä, vaikka molemmat sairastimme jonkinlaisen vatsataudin. 
Tällä kertaa olin Kuopiossa 5 päivää. 


Lensin Kuopioon Finnairilla, yleensä Kuopioon menee Norra. Nyt oli siis koneena A319 OH-LVL. Oli jotenkin outoa mennä vähän isommalla koneella Kuopioon.
Lento oli myös tällä kertaa aamulento, joka tuntui vähän liian aikaiselta, mutta tulipahan sekin kokeiltua. :D

OH-LVL


CS-TQD

OH-LXL

OH-LZA

Ennen kiitotielle menoa oli jäänpoisto, jota sitten vähän kuvailin. Nousimme Lemminkäisten kalliolle päin.Lento kesti 40 minuuttia, kuvailin lennolla aika ahkeraan. Sain myös ottaa vieressä istuvalle rouvalle muutamia kuvia.
Laskeutumisen jälkeen poistuin koneesta terminaaliin, jossa heti näinkin kaverini. Halasimme heti, otin samalla myös pari kuvaa koneesta, jolla tulin. Laukkuni tulikin aika pian, joten lähdimme Kuopion keskustaan.

OH-LVL

Kaverini luona ollessa neuloimme ja juttelimme vähän kaikesta. Suunnitelmat meni meidän kipeäksi tulon takia vähän piloille, mutta ei voi mitään.
Tein myös ensimmäisen kerran pitkävartista sukkaa. (ei nyt ole kuvaa siitä, mutta voisin tehdä postauksen neulomisistani jossain vaiheessa)

OH-LXC

Paluumatka oli myös aamulento, mutta tällä kertaa koneena oli Finnairin A320 OH-LXC. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun lentoni oli myöhässä.

Koneessa oli aika vähän porukkaa, joten koneen takaosa oli kokonaan tyhjä, sain ainakin oman rivin. :D
Lento sujui nopeasti ja lentoaika oli tällä kertaa 45 minuuttia. Helsinkiin laskeuduimme melkein 2 tuntia myöhässä. Mutta eipä minulla mihinkään kiire ollut, huomasin myös Kuopion kentällä ollessa miten hyvin ihmiset ottivat tämän myöhästymisen. Eivät ainakaan näyttäneet siltä, että olisi hirveästi haitannut myöhästyminen.
Laskeutuessa oli kauniin näköistä ja pitikin kuvata sitä.

OH-LXC


Hain matkalaukkuni ja menin aulaan, jossa isäni odottikin jo minua. Kävimme vielä pikaisesti kuvaamassa muutaman laskeutumisen samalla, kun kentällä olimme.

TC-JIO

OH-LVH

OH-LZL

OH-LWE

Kiitos kaverilleni seurasta ja siitä että sain käydä kylässä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti. Asiattomat kommentit poistetaan.