sunnuntai 6. toukokuuta 2018

Silja Symphony 23-25.3.2018

Tämän risteilyn varasimme alkukeväästä, Tallink Siljan joululahjakoodilla. Otimme tällä kertaa A-hytin joka sekin osoittautui, invahytiksi. :D
Hyttimme sijaitsi 8 kannen keulaosassa, lähellä Atlantis Palacea. Melu Atlantis Palacesta ei onneksi kuulunut hyttiin asti.

Silja Symphony

Pahoittelut, että hytistä otettu kuva on sotkuinen.

Lähdön olimme katsomassa kannella, kuvasin jälleen Mariellaa. Kun olimme menneet Mariellan ohi, siirryimme äidin kanssa keulaan katsomaan Suomenlinnaa ja Kustaanmiekkaa. Jäitä oli myös huomattavasti vähemmän, kun 2 viikkoa sitten.

Mariella





Menomatka meni oikeastaan aikalailla Siljalandissa tutulle jutellessa, oli kiva nähdä pitkästä aikaa. Osallistuin myös Silja suunnitukseen kun pakotettiin. :D

Silja Symphony, Victoria ja Isabelle.

Tukholmassa kävimme keskustassa. Meinasimme myös ensin kävellä vanhaan kaupunkiin, mutta puolessa välissä totesimme, että ollaan se nähty jo monet kerrat, eikä siellä ole mitään minkä takia sinne asti kävelisimme.
Otimme sillalta kumminkin muutamat kuvat ja lähdimme takaisin keskustaan päin.



Laivaan palasimme jo hyvissä ajoin, sillä halusimme ehtiä heti 13.00 saunaosastolle, jolloin se aukeaisi. Silloin oli jo kivat jonot, mutta mahduimme onneksi.


Paluumatka meni aika samanlailla, kuin menomatkakin. Tosin olimme ottaneet paluumatkalle buffetin, joten siellä sai aikaa kulumaan.
Maarianhaminan kävimme kannella katsomassa, jonka jälkeen kävimmekin nukkumaan.

Silja Symphony

Helsinkiin saapumisen olimme kannella katsomassa ja kuvailinkin samalla Mariellaa aika ahkerasti. Harmi vaan, että oli niin harmaa sää.

Mariella


Viking XPRS ja Mariella

Viking XPRS

Silja Symphony

Kiitos Silja Symphonyn miehistölle mukavasta risteilystä.

2 kommenttia:

  1. Oletko muuten itse käynyt ikinä Maarianhaminassa/Ahvenanmaalla? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen joo käynyt, itseasiassa aika montakin kertaa. :)

      Poista

Kommentoithan asiallisesti. Asiattomat kommentit poistetaan.