maanantai 9. huhtikuuta 2018

Silja Symphony 7-9.3.2018

Olimme äidin kanssa Ruotsinristeilyllä Silja Symphonylla, joka vuotiseen tapaan meillä oli hyttinä Commodore ja saatiinkin keulacommo. Olisimme halunneet tavallisen keulacommon, mutta tulikin invahytti. En siitä niin kamalasti tykännyt ja sisustus ei ollut niin mieleen, kuin tavallisessa keulacommossa.

Matkaan lähdimme keskiviikkona 7.3.2018. Tällä kertaa menimme bussilla Lahdesta Helsinkiin, en ole blogiin maininnutkaan vielä, mutta olemme muuttaneet Joonaksen kanssa pois Porvoosta vihdoin! Uudesta kodista en tee postausta, mutta voin sen verran sanoa että olen viihtynyt paljon paremmin, kuin Porvoossa.

Silja Symphony

Hyttimme.

Lounge


Menimme äidin kanssa katsomaan lähtöä kannelle ja kuvailin Mariellaa samalla aika ahkerasti.

Mariella


Mariella
Kuvasin myös auringonlaskun, joka oli  upean näköinen. Jäitäkin oli pitkään ja pitkälle, joten sain myös niistä kivoja kuvia.


Mariella


Star


Aamulla kävimme aamupalalla, jonka jälkeen vielä hyttiin katselemaan maisemia.
Tukholmassa kävimme vaan pyörimässä keskustassa jonkin aikaa, ennen kun palasimme takaisin laivalle.
Kuvia en paluumatkasta paljon ottanut, sillä meillä oli pitkästä aikaa varattuna buffet-ruokailu. Joten halusin nauttia ruokailusta, ilman että pitäisi joka annos postaukseen kuvata. :D


Silja Galaxy 

Isabelle

Maarianhaminaan saapumisen menimme kannelle katsomaan. Katselimme samalla paljon ihmisiä tulee laivaan.
Kuvasin myös Mariellaa Maarianhaminassakin ahkerasti, lumisade vaan vähän pilasi kuvia.


Mariella ja Rosella

Mariella

Aamulla taas aamupalalle, jonka jälkeen hyttiin pakkaamaan loput tavarat. Menimme kannelle vielä katsomaan saapumisen, jonka jälkeen odotettiin että pahin ruuhka poistuu.
Poistuimme laivasta ja menimme terminaaliin, jossa isä jo odottikin meitä. Satamasta suuntasimme suoraan koululle hakemaan päättötodistukseni. Valmistuin siis 9.3.2018 leipuri-kondiittoriksi, risteilyn takia en valmistujaisiin päässyt, mutta onneksi todistuksen sai koulun infosta haettua.Mariella saapumassa Helsinkiin.

Kiitos Silja Symphonyn miehistölle mukavasta merimatkasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti. Asiattomat kommentit poistetaan.