sunnuntai 27. toukokuuta 2018

Mariella 26-28.4.2018

Lähdimme äidin kanssa risteilylle M/S Mariellalla ja tällä kertaa meillä oli hyttinä A2L. 
A2L hytit sijaitsevat Mariellan 5 kannen keulassa ja niitä on vain 5, joten jos tälläiseen hyttiin haluaa niin mitä itse olen katsellut niin pitää aika ajoissa varata.


Tässä alapuolella suora kuvaus Viking Linen sivuilta.

A2L Seaside Premium Large
Tilava Premium-luokan keulahytti rajoitetuin merinäköaloin kannella 5. Hytissä on 160 cm leveä parivuode, jonka tavallista paksummat patjat takaavat hyvät yöunet. Hytissä on työpöytä ja 120 cm leveä vuodesohva, josta saa lisävuoteen kahdelle alle 18-vuotiaalle. Hytin varusteluun kuuluu puhelin, TV, radio, hiustenkuivaaja ja jääkaappi, jonka juomat sisältyvät hintaan. Pinta-ala n. 18 m².


Lähdön menimme kannelle katsomaan tai ainakin yritimme.. Sillä vettä alkoi satamaan kaatamalla, joten ei siellä viitsinyt olla. Sai sentään pari kuvaa nopeasti otettua ennen pahimman sateen alkamista.


Päätin tosi laivafanina Silja Symphonyn kuvata, vaikka satoikin vettä. Omasta mielestä tuli aika kiva kuva. Meidän ohi kun Symphony meni paistoikin aurinko.

Silja Symphony


Kustaanmiekan katselimme tällä kertaa hytistä, jonka jälkeen menimme syömään. Söimme Ocean Grillissä, mutta en ottanut sinne kameraa mukaan. Joten ruoasta nyt ei valitettavasti ole kuvaa.
Syömisen jälkeen kannelle ottamaan pari kuvaa sumuisesta merestä.Ilta meni oikeastaan tutuille jutellessa, ostimme myös keskustaan menevään bussiin liput.
Aamulla heti herättyä oli pakko mennä ottamaan hytin ikkunasta kuva, jonka jälkeen suuntasimme meriaamiaiselle.


Meriaamiaisen jälkeen menimme kannelle istumaan kun oli niin lämmin, samalla sain myös kuvattua Baltic Princessin ja Viking Gracen. Näistäkin joka risteily tullut otettua kuvia, niin ei ehkä ihan joka kerta tarvitsisi ottaa.
Sainpahan samalla kuvattua Isabellen.

Baltic Princess

Isabelle

Viking Grace

Tukholmaan saavuttua lähdimmekin heti ensimmäisellä satamasta lähtevällä bussilla keskustaan. Yleensä emme ole enään Viking Linella tullessa menneet keskustaan/vanhaan kaupunkiin. Tuntuu että ollaan käyty siellä niin paljon ettei ole vaan tarvetta enään käydä siellä asti.  Nyt kumminkin menimme ainoastaan kirsikkapuiden takia. :DKun olimme kuvanneet ja katselleet tarpeeksi kirsikkapuita päätimme lähteä pikkuhiljaa kävelemään takaisin satamaan päin. Satamaan mennessä tulikin yhdet tutut vastaan, joiden kanssa jäätiin hetkeksi juttelemaan ja vaihtamaan kuulumiset ja samalla tuli kysyttä millä laivalla he ovat Tukholmassa. Osottautui sitten samaksi laivaksi ja totesin heille, että taisin eilen nähdä teidät Mariellalla. :D

Mariella


Laivaan palasimme erittäin sopivaan aikaan, sillä putkessa kävellessämme alkoi sataa kaatamalla vettä. Menimme suoraan hyttiin lepäämään hetkeksi ennen makeisbingoa, josta muodostunut perinne meille äidin kanssa. Aina kun makeisbingo on niin menemme siihen.Lähdön menimme taas kannelle katsomaan ja tällä kertaa ei onneksi satanut vettä. Aika nopeasti lähdön jälkeen oli aika mennä Buffettiin syömään, tämäkin harvinaista. Yleensä emme mene buffettiin, mutta oli se kiva pitkästä aikaa käydä.

Viking Cinderella


Syömisen jälkeen menimme kannelle kuvaamaan auringonlaskua, joka oli taas kerran niin upea.
Maarianhaminakin piti kannella käydä taas kerran kuvaamassa,vaikka vettä tuli kaatamalla...

Rosella

Silja SymphonySilja Symphony ja Rosella

Aamulla taas ikkunaan ottamaan heti kuva, jonka jälkeen meriaamiaiselle. Oli ollut niin ihana ja ikimuistoinen risteily, että oli haikea olo lähestyvästä Helsingistä.Satamaan tulon menimme kannelle katsomaan ja samalla otin Viking XPRS,in juhlaliputuksesta kuvia. Viking XPRS,illä oli 10-vuotis juhlaristeily alkamassa.

Viking XPRSMenimme hyttiin hakemaan tavarat, jonka jälkeen olikin aika poistua ja lähteä kävelemään kohti rautatieasemaa. Jossa sitten saikin jonkun aikaa odotella junaamme..


Mariella

Kiitos Mariellan miehistölle ihanasta risteilystä ja nähdään taas pian. ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti. Asiattomat kommentit poistetaan.