tiistai 22. toukokuuta 2018

Pääsiäismatka Tukholmaan 29.3-1.4.2018

Lähdimme Joonaksen kanssa pääsiäismatkalle Tukholmaan. Tällä kertaa menimme laivalla Tukholmaan. Menomatkalla oli Silja Symphony ja commodore hytti, jonka saimme vielä keulasta! 
Tulin itse suoraan Mariellalta, joten Joonasta odotellessa kävelin Katajanokalta Olympiaterminaaliin ja tein meille lähtöselvityksen. Joonaksen tultua menimme ottamaan Silja Symphonysta kuvan ja sitten vaan odoteltiinkin laivaanpääsyä. 

Silja SymphonyKävimme kannella kuvaamassa Mariellaa ja katsomassa lähtöä. Kuvasimme myös auringonlaskun, joka sai piippuun kauniin värin.

Mariella
Keulacommo kun oli niin sai aamulla kuvattua hytin ikkunasta Baltic Princessin.Tukholmaan saavuttua otimme matkalaukut ja menimme kannelle kuvaamaan Isabellen. Isabellen kuvaamisen jälkeen menimmekin laivan infoon, josta ostimme 24 h julkisen liikenteen liput ja lähdimme kohti meidän hotellia. Olimme siis Scandic Ariadnessa ja vaihteeksi tuli invahuone..

Isabelle


Silja Symphony

Kävimme keskustassa syömässä, jossa sitten tapasimmekin Itämeren laivojen nykyaikaa - facebook ryhmästä pari tuttua, joiden kanssa tuli juteltua ja vaihdettua kuulumiset.
Me suuntasimme Joonaksen kanssa Gåshaga Brygga nimiseen paikkaan, jossa kuvasimme laivoja. Yllättävän kylmä oli, mutta tulihan kuvattua laivoja muuallakin kuin Suomenlinnassa ja Vallisaaressa.


MariellaSilja SymphonyMariella ja Silja Symphony

Isabelle

Galaxy

Amorellaa emme tarenneet jäädä odottamaan, joten lähdimme Victorian kuvaamisen jälkeen takaisin hotellille. Laivoja kuvatessa ehti tulla sen verran kylmä, että vietimme loppuillan hotellissa.

Victoria

Ennen aamupalalle menoa kävimme hotellin aulasta nopeasti kuvaamassa Silja Serenaden saapumisen.
Aamupalan ja huoneen luovutuksen jälkeen menimme terminaaliin viemään matkalaukut säilytykseen ja teimme lähtöselvityksen paluumatkalle, jossa laivana oli Silja Serenade.

Silja Serenade 


Silja Serenade ja Baltic Queen

Matkalaukkujen viennin ja lähtöselvityksen jälkeen lähdimme keskustaan, jossa ajelimme muutaman kierroksen kahvilaratikalla. Ei nyt mitään maailman kivointa, mutta näki ainakin uusia maisemia Tukholmasta, kun ei ollut muutakaan tekemistä.


Silja Serenadella meillä oli Deluxe hytti. En edes muista koska viimeksi olen Serenadella mennyt, joten ihan kivaa vaihtelua sekin.Tukholmasta lähtiessä kävimme kannella ottamassa kuvia. Kuvasimme myös auringonlaskun, joka oli niin upea ettei olisi malttanut enään mennä takaisin sisälle.

Baltic Queen ja Romantika
Maarianhaminassa tuttuun tapaan kannelle kuvaamaan. Oli kiva saada pitkästä aikaa Gabriellasta kuva yöaikaan.

Gabriella ja Rosella

Rosella ja Gabriella

Aamulla en ottanutkaan enään yhtään kuvia. Poistuimme laivasta ja menimme Joonaksen kaverin kyydillä takaisin kotiin.
Kiitos Silja Symphonyn ja Silja Serenaden miehistöille mukavista ylityksistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti. Asiattomat kommentit poistetaan.