keskiviikko 30. tammikuuta 2019

Gran Canaria, päivä 4

Tiistai 4.12.2018

Tiistaina oli lomamme toinen retki, tällä kertaa retki oli nimeltään Kiehtova Kanaria. 
Heräsimme 7, söimme aamupalan ja lähdimme retkipysäkille bussia odottamaan. Bussi tuli siinä 8.15 jatkoimme muutaman hotellin kautta matkaa. Kun kaikki retkeläiset oli kyydissä aloitimme matkan kohti Fatagan kylää, jossa teimme pienen kyläkierroksen ja kävimme paikallisessa leipomossa.

Fatagassa oli myös kahvitauko, kylä oli pieni ja todella kaunis.
Retkibussimme.
Fatagan kylästä jatkoimme matkaa Degollada de Becerraan, jossa oli valokuvaustauko. Kyseiseltä paikalta näkyi myöskin Teneriffa ja Teide.
Valokuvaus tauon jälkeen jatkoimme matkaa kohti Cruz de Tejedaa, jossa myöskin kuvailimme maisemia ja kiertelimme kojuja.


Jotkut paikalliset asuvat luolakodeissa.

Cruz de Tejedasta jatkoimme matkaa kohti Puerto de las Nieves, jossa oli lounastauko. Annokset oli todella isoja, enkä jaksanut syödä kokonaan. Alkuruokana oli kalakeittoa ja pääruokana kalaa. Ruoat sai itse valita etukäteen retken alussa.
Lounaan jälkeen ei ollut yhtään oikeastaan vapaa-aikaa, mitä sillä pysähdyksellä olisi kaivanut. Viimeinen pysähdys oli La Lajan kahvi-ja viinitilalla, jossa kuunneltiin ensin kahvin viljelystä ja sitten tilan appelsiineista.
Lopuksi oli vielä viini-ja kahvi maistelua, itse otin pillimehun enemmin.


Saimme maistaa myös tilan appelsiineja, jotka olivat todella hyviä. La Lajasta lähdimme itärannikkoa takaisin lomakyliin, ajoimme Las Palmasin ohi ja Playa del Inglésissä olimme 17 aikoihin.
Todella kiva retki oli, suosittelen jos Aurinkomatkojen matkassa Gran Canarialle menette.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti. Asiattomat kommentit poistetaan.