maanantai 23. lokakuuta 2017

Karlštejn linna ja jokiristeily

Tällä kertaa heräsimme 8 aikoihin, söimme aamupalan ja valmistauduimme. Lähdimme ratikalla metropysäkille ja jatkoimme metrolla kolmen pysäkin verran rautatieasemalle, josta otimme sitten junan kohti Karlštejnia.


Kävelimme rautatieasemalta pieneen kylään. Matkanvarrella oli upeita maisemia ja oli ihanaa päästä Prahan keskustasta vähän syrjempään, näkemään erilaisia maisemia.
Kuvasimme linnaa valitettavasti vain alhaalta päin, mutta oli sekin kiva kokemus.Söimme linnalle vievän tien varrella Svatá říše nimisessä ravintolassa, itse otin leivitetyn kanan, joka oli todella hyvää. Ainoa miinus oli ampiaiset, jotka häiritsivät syömistä. Minä kun pelkään niitä vähän liikaakiin.Syömisen jälkeen kävimme yhdessä matkamuistoliikkeessä, jonka jälkeen lähdimme kävelemään takaisin junalle, joka vei Prahaan.


Menimme hotellille hetkeksi lepäämään, sillä olimme varanneet illaksi jokiristeilyn. Omasta mielestäni jokiristeily oli hieman pettymys, kun kuvittelin sitä vähän erilaiseksi, mutta oli kumminkin yleisesti ihan kiva kokemus.

Kiersimme vielä kaupungilla hetken ennen hotellille paluuta. Viimeisessä kuvassa Vituksen Katedraali iltavalaistuksessa.

2 kommenttia:

  1. Aivan upeita kuvia♥ Kiva nähdä vähän laajemmaltakin Prahan ympäristöä..Yleensä aina jää niin paljon nähtävää, että pakkohan sitä on päästä uudestaankin:) Mukavaa alkanutta viikkoa♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! ♥ Jep, munki mielest oli kiva päästä näkee muutaki ku Prahan keskustaa. Jäi joo todella paljon nähtävää ja ois tosi kiva päästä uudestaa. Kiitos, mukavaa alkanutta viikkoa myös sinne. ♥

      Poista

Kommentoithan asiallisesti. Asiattomat kommentit poistetaan.