maanantai 9. lokakuuta 2017

Lento Prahaan

Lähdimme pienellä ystävä porukalla Prahaan ja osan tapasin kentällä vasta ensimmäisen kerran. 
Lähdin 6.15 bussilla kohti Helsinki-Vantaan lentokenttää, jossa muut odottivatkin jo minua. Teimme yhdessä lähtöselvityksen ja veimme laukut bag drop tiskille, jonka jälkeen turvatarkastuksen kautta istumaan, juttelemaan ja odottamaan koneeseen pääsyä.

OH-LXC

Lentomme lähti portilta 30, Koneena meillä oli Finnairin A320 OH-LXC. Juuri ennen boardingia yksi seurueestamme tajusi, että oli vahingossa laittanut ruumaan menevään laukkuun varavirran, jota he sitten lähtivät hakemaan, kun me muut jäimme jännittämään kerkeävätkö he koneeseen, kerkesivät onneksi.
Varavirtojanhan ei saa laittaa ruumaan menevään matkalaukkuun, koska ne ovat paloturvariski ja ne saatetaan täten heittää roskiin.Lento sujui nopeasti ja laskeutuessa oli uskomattoman upeat maisemat.


Kentältä tulimme suoraan hotellille, jossa jätimme tavarat huoneeseen ja lähdimme syömään.
Söin grillatun porsaanfileen, joka oli hyvää. Annokseen olisi kuulut myös kastike, mutta itse en ole kastikkeiden ystävä.
Syötyämme jatkoimme lähellä olevaan Albert kauppaan ostamaan aamupalatarvikkeita hotellille.


Veimme ostokset hotellille ja jatkoimme matkaa Lushille, josta ostin ensimmäistä kertaa kylpypallon, vaikka hotellissa oli kylpyamme en päässyt vielä kylpypalloja testaamaan, mutta varmasti niille tulee vielä käyttöä joku kerta.
Suuntasimme 19 takaisin hotellille odottamaan yhden seurueessamme olevan laukkua, joka tuli Prahaan iltalennolla.
Haimme vielä iltapalaksi pizzaa.

4 kommenttia:

 1. Upeita kuvia♥ Tuo Praha oli tosi ihana kaupunki ja niin paljon nähtävää! Teillä on ollut mahtava reissu tuollakin:) Mukavaa alkanutta viikkoa sinne♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ! :) Oli kyl ihana kaupunki, ois kiva joskus lähtee vaik porukal uuestaa sinne? :) Oli joo mahtava reissu, mukavaa alkanutta viikkoa myös sinne. ♥ :)

   Poista
 2. Kiva postaus vaik et muistanu mainita täst :D <3

  VastaaPoista

Kommentoithan asiallisesti. Asiattomat kommentit poistetaan.