maanantai 2. lokakuuta 2017

Kuopio 17-21.8.2017

Olin 17-21.8.2017 kirjekaverillani Kuopiossa, tälläkin kertaa menin lentäen meno-paluu. Koneena oli Embraer190 ja lennon operoi Nordic Regional Airlines (Norra). Menolennolla koneena oli OH-LKP eli sama, jolla viimeksi tulin Kuopiosta.

OH-LKP

Tällä kertaa olinkin menomatkan siiven etupuolella, kivaa vaihtelua välillä.


Nousimme Lemminkäisten kalliolle päin.
Lento sujui nopeasti n. 40 minuuttia ja olimme jo Kuopiossa. Joka kerta Kuopioon laskeutuessa katselen kauniita järvimaisemia.
OH-LKP

Kaverillani kesti jonkun aikaa tulla kentälle, mutta aika meni yllättävän nopeasti odotellessa. Katselin kun kone, jolla tulin lähti takaisin Helsinkiin.


Kaverini luona vain olimme ja neuloimme niinkun aina. Laitan tähän alle pari kuvaa, tässä ensimmäisiä kirjoneulesukkia. Näissä ensimmäisissä sukissa on väriä vaihtava lanka ja on ihan tarkoituksella värit tuolla tavalla, sillä en halunnut heittää lankaa hukkaan.


Toisena aloitin tekemään sydän kirjoneuletta. Ei ole ehkä mistään parhaimmasta päästä, mutta ei se mitään, sillä ensimmäistä kertaa vasta teen.


Pian olikin jo paluulennon aika ja koneena oli OH-LKR.Tälläkin kertaa lento sujui nopeasti ja matkalla oli upeita pilviä, joita innostuin kuvaamaan urakalla.
Helsinkiin laskeuduttiin hieman etuajassa ja jouduimme hetken odottelemaan ennen kuin pääsimme portille, sillä meille oli kuulemma laitettu väärä portti.


Matkalaukut piti hakea 2B ja ne olivatkin jo tulleet kun sinne pääsin.


Kiitos kaverilleni jälleen kerran ja kiitos kun opetit kirjoneuletta. :) 
Nyt on kouluakin jo pari kuukautta takana ja tämä on siis viimeinen vuosi, eli valmistun keväällä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti. Asiattomat kommentit poistetaan.