maanantai 30. lokakuuta 2017

Viimeinen päivä Prahassa ja lento Suomeen

Pakkasimme tavaramme ja luovutimme huoneet, Huoneiden luovutuksen jälkeen jätimme hotellille matkalaukut säilytykseen ja lähdimme ratikalla kohti keskustaa. Keskustassa jakaannuimme pieniksi poruikoiksi, johtuen siitä että meillä oli vähän eri tarpeita ja mitä piti vielä ehtiä tehdä. Minä ja Johanna jäimme ostamaan Palladiumin lähelle postimerkkejä ja viimeisiä tuliaisia.
Nautimme myös viime hetken lämmöstä ennen paluuta kylmään Suomeen.


Hieman ennen kolmea lähdimme takaisin hotellille hakemaan laukkuja ja odottamaan kuljetustamme kentälle.
Jäimme odottelemaan kuljetusta hotellin eteen, jonka piti tulla 16.00. Kuljetuksemme hakuaika oli kumminkin laitettu väärin, joka hieman sotki meidän aikatauluja.
Kentällä muut meidän porukasta tekivät lähtöselvityksen automaatilla, vaikka sen saman lähtöselvityksen olimme tehneet jo edellisenä iltana puhelimella. Automaatilta ei saanut kuitenkaan matkalaukkuun sitä tarraa, joten itse päätin että mitä turhaan tekemään siinä.  :D
Kävimme pienellä terassilla kuvaamassa vähän koneita, jonka jälkeen Finnairin Bag Drop tiski aukesi ja menimme luovuttamaan matkalaukut sinne, itse tein siinä samalla lähtöselvityksen.Lähtöselvityksen jälkeen menimme turvatarkastukseen ja kiersimme pikaisesti kaupan, johon sain viimeiset korunat käytettyä.
Muu porukka halusi vielä syömään ravintolaan, itse en sitten ottanut mitään.
Syömisen jälkeen lähdimme vessan kautta portille, luulin että muu seurue tuli perässä portille, mutta olivatkin jääneet johonkin. No kun huomasin ettei heitä näy päätin jatkaa matkaa portille ja ajattelin että sinne he tulevat kun ehtivät. Onneksi portti oli helppo löytää.


Koneena meillä oli Finnairin A320 OH-LXL.
Aika pian alkoi boarding, istuin 6F paikalla ja Jenna 6E.Lento sujui jälleen kerran mukavasti ja lennolla oli lentoemäntänä yksi jota seuraan instagramissa ja jäinkin lennon jälkeen juttelemaan hänelle.
Matka oli onnistunut ja Praha oli kyllä näkemisen arvoinen paikka ja ehdottomasti voisin mennä uudestaankin.

2 kommenttia:

Kommentoithan asiallisesti. Asiattomat kommentit poistetaan.